Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even voorstellen: Janneke Pol, Community Manager Indebuurt

Door Janneke Pol 8 juli 2019

Vanaf nu ga ik voor jullie op pad in eigen stad! Op zoek naar de mooiste verhalen, verborgen feiten en leukste weetjes uit Deventer.

Schrijven is namelijk wat ik het liefst doe. Al tijdens mijn opleiding Journalistiek was ik liever onderweg dan dat ik in de les zat. Voeten in de klei, camera in de hand, pen in de aanslag. Na een stage op de stadsredactie van Het Parool in Amsterdam, ging ik samenwonen in Deventer.

Inmiddels woon ik een jaar of vijf in dit pareltje aan de IJssel. Door mijn freelance schrijfwerk voor onder andere De Stentor heb ik heel wat verhalen mogen maken. Ik verplaats me het liefst per roestige oma-fiets. Toegegeven, als mooi-weer-fietser pak ik ook wel eens mijn oude vertrouwde Mini. En verder? Drink ik graag een biertje op de Brink, ga ik aan de wandel met onze teckel Sjef en trek ik zo af en toe mijn hardloopschoenen aan voor een rondje afzien (met mooi weer uiteraard). Deventer ken ik dan ook op mijn duimpje. Wat je zowel als doorgewinterde Deventenaar, toekomstige stadsgenoot of toevallige toerist moet weten? Ik kijk ernaar uit om het allemaal met jullie te delen.

Heb je tips? Ben je al tijden in de ban van een mysterie -hoe klein ook- dat eindelijk eens uitgezocht moet worden? Nieuwe hotspot in de stad? Of moet je echt even iets kwijt aan je mede-Deventenaren? Mail me dan! Dit kan via [email protected].

adv.