Emté in Bathmen wordt omgebouwd tot Jumbo: dit moet je weten

Door Simone Groot Lipman 13 februari 2019

Supermarkt Jumbo vind je straks niet alleen in Colmschate, Zandweerd en op de Boreel, maar ook in Bathmen. Supermarkt EMTÉ wordt namelijk omgebouwd naar een Jumbo. De supermarkt opent op woensdag 6 maart de deuren aan de Larenseweg 18 in Bathmen.

Doei Emté

De supermarkt aan de Larenseweg 18 sluit op zaterdag 16 februari om 13:00 uur tijdelijk haar deuren, om vanaf woensdag 6 maart verder te gaan als Jumbo winkel. In ruim twee weken tijd is de hele winkel om van ‘groen’ naar ‘geel’. Klanten kunnen van 20 februari tot en met 2 maart terecht bij een tijdelijk Pick Up Point vlakbij de winkel. Zij bestellen hun boodschappen eenvoudig op de website van Jumbo en kunnen vervolgens de bestelling ophalen bij hun vertrouwde locatie. Op 18, 19 en 20 februari zijn hier medewerkers aanwezig die klanten ter plekke helpen bij het plaatsen van hun online bestelling.

Hallo Jumbo

Klanten kunnen in de nieuwe winkel terecht voor een groot en gevarieerd assortiment, met volop keuze uit allerlei culinaire en versbereide ingrediënten en gerechten. Zo kunnen klanten genieten van verse pizza’s om thuis af te bakken. Op het versplein hebben zij keuze uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. Populaire producten uit het EMTÉ assortiment die straks bij Jumbo in het assortiment blijven, zijn onder andere de slagersgehaktbal en chocoladebol. De winkel zal over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij in een handomdraai afrekenen bij een caissière.

Nieuw

Online bestellingen ophalen wanneer het jou uitkomt: dat kan bij het Pick Up Point van Jumbo. Klanten die via de website Jumbo.com en de Jumbo apps voor smartphone en tablet hun boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag op bij de speciale balie. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag vóór 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin. Ook heeft de winkel een OV-chipkaart oplaadpunt.

adv.