Aha! Dit komt er in het pand Scheer en Foppen in Deventer

Door Simone Groot Lipman 15 februari 2019

Leuk! Eindelijk wordt het pand – waar voorheen elektronicazaak Scheer en Foppen  zat – aan de Keizerstraat in Deventer weer opgevuld. Hier opent binnenkort, nog voor de zomer, een nieuwe supermarkt: SPAR city.

Het assortiment van deze SPAR city richt zich voor een groot deel op passanten en werkenden maar ook de binnenstadsbewoner kan hier terecht voor vele verse- en gemaksproducten. Uiteraard zijn er ook veel producten voor directe consumptie verkrijgbaar, zoals belegde broodjes, smoothies of gewoon koffie met een lekkernij. Zoals in elke SPAR city, zijn in deze SPAR city speciale deals voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd.

In het oude monumentale pand start ondernemer Martijn ten Berge (28) zijn derde SPAR winkel van bijna 300 vierkante meter. Hij heeft al twee SPAR city vestigingen; één in Zutphen aan het Stationsplein en één in Zwolle op de Oude Vismarkt. Alle drie de vestigingen zijn typische binnenstadwinkels. Zo is het assortiment van een Spar City doorgaans een stuk ruimer dan die van een Albert Heijn To Go.

Meer supermarkten in binnenstad

In november 2018 werd al bekend dat er ook een grote nieuwe supermarkt zal komen aan de Gibsonstraat in hartje binnenstad. Op de plek waar vroeger Coop zat keert een grote supermarkt terug, welke supermarkt is nog niet bekend. De oplevering zal in september 2019 klaar zijn.

Meer weten? Lees dan het verhaal op de website van De Stentor.

adv.