Dit gebeurde er afgelopen weekend

Door Simone Groot Lipman 13 november 2017

Was jij dit weekend (10 t/m 12 november) niet in Deventer? Of heb je gewoon niets meegekregen? Geen nood, we praten je even bij.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Ramkraak

politie
Foto: ANP

Vrijdagnacht is tankstation Jan de Croon op de Zandweerd getroffen door een ramkraak. De deur is helemaal vernield en gebarsten. De sigarettenvakken zijn helemaal leeg. Het alarm deed het wel, maar is niet doorgemeld. ”Je doet er niks tegen”, vertellen medewerkers tegen de Stentor.

Indonesische markt

humanitas-markt
Foto: Alex Schokker

Zaterdag werd bij Humanitas de Indonesische markt de Pasar Kecil gehouden. Met zo’n 20 marktkramen kon je genieten van een lekkere loempia of saté of neuzen tussen de Indonesische vazen en kinderspeelgoed.

Elfde van de Elfde

prinsenpaar
Foto: Facebook Deurzakkers Deventer

Zaterdag, op elfde van de elfde, is de nieuwe prins bij carnavalsvereniging De Deurzakkers bekend gemaakt. Dit keer geen prins, maar een prins én prinses. Voor het eerst sinds in haar 55-jarig bestaan. Prins Adam en prinses Anita de Graaf werden in zaal de Horst aangekondigd als nieuwe opvolger van prins Ramon Hulshoff.

Popronde

Platenzaakje hoor! Bandje hoor! Preview van @yasminetheyasmine hier in Deventer #poprondeDeventer

A post shared by Marc Gommans (@marc_gommans) on

Het was een geslaagde editie van de Popronde. Met 36 bands op 20 locaties. Bierencafé de Heks zat rammetje vol tijdens optreden van Tusky. Bij DAVO Bieren was er een feestje met Los Paja Brava en een gezellige afterparty bij De Hip.

Wereldbeker

thomas-krol
Foto: ANP

Dit weekend waren de Wereldbeker wedstrijden. Deventenaar Thomas Krol pakte zaterdag de bronzen medaille op de 1500 meter. Hij maakte een paar missers, maar heeft zich goed staande weten te houden. Hij was erg blij met zijn podiumplek.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws