Deze winkels in Deventer gaan verhuizen / zijn net verhuisd

Door Simone Groot Lipman 5 december 2017

Loop je door de Lange Bisschopstraat en kun je ineens je favoriete hotspot niet meer vinden. Natuurlijk sluit er zo nu en dan een pand definitief de deuren, maar er zijn ook genoeg winkeliers die hun biezen pakken en elders in Deventer een nieuwe winkel openen. Wij hebben voor je op een rijtje gezet welke winkels onlangs verhuisd zijn of gáán verhuizen.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Pritty Woman

pritty-woman
Foto: indebuurt Deventer

Sinds vorige week donderdag zit Pritty Woman niet meer in de Lange Bisschopstraat, maar vind je deze winkel aan Smedenstraat 36.  Je vindt hier betaalbare mode voor de modebewuste (jong)volwassen vrouw. Van jurkjes tot sweaters en van schoenen tot accessoires.

Pritty Woman kledingwinkels

nu gesloten11:00 - 17:00

Smedenstraat 36, Deventer

Bekijk meer:kledingwinkels

Esigaretonline

esigaretonline
Foto: indebuurt Deventer

Sinds december 2016 zit er een winkel van eSigaretonline.nl in de Spijkerboogsteeg, maar ook zij zijn verhuisd. De winkel, nu Uvape, zit sinds vorige week in de Nieuwstraat. Waarom zo snel verkassen? ”We waren op zoek naar een iets groter pand, want het werd ons te klein. Ook omdat we boven de zaak wonen, dus het was een combinatie van. Het is allemaal erg snel gegaan: vier weken geleden gingen we dit pand nog bezichtigen. Drie weken geleden kregen we de sleutel. En nu zijn we al een weekje open”, vertelt eigenaar Nick.

Uvape speciaalzaken

nu gesloten10:00 - 18:00

Nieuwstraat 18, Deventer

Bekijk meer:speciaalzaken

OLAV

Olav
Foto: indebuurt Deventer

Herenmodewinkel OLAV gaat verhuizen van de Lange Bisschopstraat naar de Kleine Overstraat. OLAV is een gentlemen in hart en ziel, zo krijg je styling advies en zorgt hij voor een optimale afstemming van de gewenste outfit. Komend weekend (waarschijnlijk vrijdag 8 december) opent hij de deuren op zijn nieuwe locatie.

OLAV kledingwinkels

nu gesloten10:00 - 18:00

Kleine overstraat 57, Deventer

Bekijk meer:kledingwinkels

Vodafone

vodafone
Foto: indebuurt Deventer

Vodafone verhuist van de ene kant van de Korte Bisschopstraat naar de andere kant. Ze komen in het pand van Witteveen Mode.

Vodafone telefoonwinkels

nu gesloten09:30 - 18:00

Korte Bisschopstraat 27, Deventer

Bekijk meer:telefoonwinkels

Carlos in Huis

carlos-van-dijk
Foto: indebuurt Deventer

Carlos gaat uit huis: van de Smedenstraat naar de Hofstraat. Ze hebben de Sallandsche bank gekocht en eind januari 2018 zullen ze het pand intrekken. Volgens Carlos wordt dit de mooiste woonwinkel van Nederland. Benieuwd wat er met de meubels gebeurt in het oude pand? Lees hier het hele verhaal.

Carlos in Huis woonwinkels

nu gesloten10:00 - 18:00

Hofstraat 13-15, Deventer

Bekijk meer:woonwinkels

Game Mania

pand-smedenstraat22
Foto: indebuurt Deventer

Al opgevallen dat nummertje 22 aan de Smedenstraat in de binnenstad leeg staat? Niet meer voor lang, want in het pand, waar voorheen Euroland zat, komt gamewinkel Game Mania. “Waarschijnlijk gaan ze begin van het jaar bezig met klussen, want er moet nog aardig wat gebeuren”, vertelt FJ Bedrijfsmakelaars aan ons. “Naar verwachting zal in februari de opening zijn.”

Game Mania speelgoedwinkels

nu gesloten09:30 - 18:00

Smedenstraat 22, Deventer

Bekijk meer:speelgoedwinkels

Iets vergeten?

Hebben we een verhuizing gemist? Trek dan even aan onze mouw (niet letterlijk graag) en vul dit formulier in.

via GIPHY

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶