Deze leuke kapperszaak is nieuw in Deventer (en je krijgt er familiekorting)

Aangeboden door Team Kappers Deventer

team kappers deventer
Martine Ahuis opende Team Kappers Deventer in december 2021. Eigen foto.

Spontaan binnenwippen bij de kapper om je haar te fixen voor een belangrijke afspraak? Of een knipbeurt plannen voor het hele gezin? Het kan sinds kort allebei bij Team Kappers Deventer aan de Smedenstraat 28. Bij deze salon is het altijd gezellig en nog veel belangrijker: je betaalt er nooit te veel.

Martine Ahuis (40) opende Team Kappers Deventer in december 2021. Ze woont zelf in Meppel en heeft daar ook een kapsalon: Team Kappers Meppel. In haar salon in de Smedenstraat werken, afgezien van haarzelf, alleen kappers die uit Deventer komen. Op dit moment zijn dat allround stylist Damla en leerlingen Aniek en Leonie. ”Ik vind het belangrijk dat zij weten wat er speelt in de stad en daar met onze klanten over kunnen kletsen.”

Martine vindt gezelligheid sowieso heel belangrijk. ‘”Mensen moeten zich hier welkom voelen. Dat betekent dat we onze klanten echt leren kennen en je een goede kop koffie of thee van het huis krijgt tijdens het knippen. En natuurlijk de salon met een glimlach verlaten.”

Compleet verbouwd

In het pand in de Smedenstraat 28 zit al jaren een kapperszaak, toch hebben Martine en haar team het volledig verbouwd. ”Alles is gestript en vernieuwd zodat het interieur weer lekker fris is. En we hebben een selfie corner!” Team Kappers is sowieso erg vernieuwend. ”Wij zijn altijd bezig met opleiding en trainen, zodat we op de hoogte zijn van de nieuwste trends.”

Je laten knippen bij Team Kappers Deventer heeft een hoop voordelen. Zo kun je hier met én zonder afspraak terecht. ”Als je spontaan binnenkomt en er zijn geen andere klanten, kun je direct gaan zitten. Dat is toch handig als je wakker wordt en denkt: mijn haar kan wel een opfrisbeurt gebruiken.” Gewoon een afspraak plannen, dat kan natuurlijk ook. Plan online een afspraak voor jezelf, je partner of de hele familie of bel naar 057-0760022.

Lees verder onder de foto >

producten team kappers deventer

Een gratis knipbeurt

Martine: ”We zijn echt een familiekapper. Jong of oud en man of vrouw: iedereen is welkom bij ons!” Als je met de hele familie komt, krijg je zelfs extra voordeel. Met de familiestempelkaart krijg je namelijk de elfde knipbeurt helemaal gratis. Kinderen tot en met 11 jaar betalen sowieso maar 17 euro voor een knipbeurt. Voor kids tot en met 18 jaar betaal je 23,20 euro.

Team Kappers Deventer vindt het belangrijk om helder te zijn over haar prijzen. ”Niks is vervelender dan je haar laten knippen en kleuren en vervolgens schrikken als je bij de kassa staat.” Om dat te voorkomen hebben ze een duidelijke prijslijst met all-in pakketten voor kleuren. Hoe lang je haar is maakt niet uit: voor knippen, wassen en drogen betaal je altijd 29 euro. Het all-in kleurmenu kan al vanaf 83 euro. Ben jij student? Dan krijg je op het vertoon van je studentenpas 20% korting op een knipbeurt.

Lees verder onder de foto >

zithoek

Fijne en betaalbare producten voor thuis

In de salon werken Martine en haar collega’s met producten van L’Oréal en de door Team Kappers zelf ontwikkelde lijn ‘Team voor thuis’. En je raadt het misschien al: die laatste kun je ook kopen om thuis te gebruiken. Meestal zijn de shampoos die je bij de kapper koopt rond de 30 euro. Maar deze producten kosten allemaal maar rond de 15 euro. Superbetaalbaar dus!

Martine: ”Het zijn allemaal producten voor verzorging en styling. Alles is parabenen- en siliconenvrij en helemaal vegan. Het wordt door onszelf geproduceerd.” De verpakking van de shampoo en conditioner zijn navulbaar. Als je voor een refill gaat krijg je 4 euro korting. Martines favorieten zijn de strandlokken salt spray en de K(l)ei goed easy shaper. ”De strandlokken salt spray is een supergoede versteviger voor lange lokken en de k(l)ei goed easy shaper is ideaal als je kort haar goed in model wilt brengen!”

Wil jij direct een afspraak maken voor een knipbeurt? Dat kan via de website van Team Kappers Deventer. Hier vind je ook de complete prijslijst én alle producten voor thuis.

Team Kappers Deventer

Smedenstraat 28, 7411RD Deventer

Nu gesloten

Meer informatie

Team Kappers Deventer

Smedenstraat 28, 7411RD Deventer

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Nieuws

Ga naar “Bespaartip: Kringloopwinkel RataPlan opent deze week in Deventer”

Bespaartip: Kringloopwinkel RataPlan opent deze week in Deventer

Raimon RataPlan Deventer
Ga naar “Zin om te dansen? Dit feestje vier je binnenkort in de Lebuïnuskerk”

Zin om te dansen? Dit feestje vier je binnenkort in de Lebuïnuskerk

Silent Disco Lebuinuskerk
Ga naar “Met deze wegafsluitingen in Deventer moet je rekening houden in de week van 5 juni”

Met deze wegafsluitingen in Deventer moet je rekening houden in de week van 5 juni

Wegafsluiting hoge hond spoorstraat

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “PATHÉ BIOSCOOP TICKETS van € 25 voor € 12,50”

PATHÉ BIOSCOOP TICKETS van € 25 voor € 12,50

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 juni 2023
Ga naar “COURGETTE OF AUBERGINE”

COURGETTE OF AUBERGINE

 • Jumbo
 • Geldig t/m 13 juni 2023

Vacatures

Ga naar “Flexwerker broodvoorziening”

Flexwerker broodvoorziening

 • Stichting Woon- en Zorgcentrum Humanitas
 • Parttime
Ga naar “Catering medewerker”

Catering medewerker

 • Tempo-Team
 • Parttime
Ga naar “Projectleider vastgoedverduurzaming”

Projectleider vastgoedverduurzaming

 • Cobuilders BV
 • Fulltime/Parttime

Agenda

Ga naar “Deventer krijgt een nieuw Broodfonds voor ondernemers”

Deventer krijgt een nieuw Broodfonds voor ondernemers

 • Broodfonds
 • 26 juni 2023

Topper

Ga naar “Deventer Op Stelten”

Deventer Op Stelten

 • Van 7 jul t/m 9 jul
Deventer op stelten 2023Deventer op stelten 2023
Ga naar “Deventer Stadsfestival”

Deventer Stadsfestival

 • 15 juli 2023
Deventer Stadsfestival
Ga naar “Dag van de bouw”

Dag van de bouw

 • 17 juni 2023
STAAL Deventer Havenkwartier bouwproject nieuwbouw aannemer Dag van de Bouw DeventerSTAAL Deventer Havenkwartier bouwproject nieuwbouw aannemer Dag van de Bouw Deventer
Ga naar “Het Buddycafé”

Het Buddycafé

 • De Fermerie
 • 7 juni 2023