Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De kapper van Snelle opent zijn deuren weer

Door Arend Koldenhof 22 februari 2020

Benieuwd waar rapper Snelle zijn haar laat knippen? Zijn vaste kapperszaak Shef’s Haircenter aan de Brinkgreverweg is weer open! De kapperszaak was een maand dicht vanwege een verbouwing. 

Eigenaar Shevan ging twee weken geleden alweer open. Zaterdag viert hij het met een officiële opening. Het plan was om de opening gelijk te doen maar door de stormen moest hij het uitstellen. Storm Ellen gaat dit weekend echter geen roet in het eten gooien. “Het gaat sowieso door,” lacht Shevan. Tijdens de opening zullen er hapjes en drankjes zijn en draait er een dj. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de nieuwe zaak te bekijken.

“Ik heb aan mijn klanten advies gevraagd over de nieuwe zaak”

De kapperszaak is, volgens Shevan, totaal anders dan voor de verbouwing. “Toen ik hier begon zat er al een kapperszaak. Ik heb die inrichting overgenomen met het idee om te gaan verbouwen. Ik heb heel lang nagedacht over wat voor stijl ik wilde.” Bij het nadenken over de nieuwe stijl van zijn kapperszaak kreeg Shevan hulp van zijn klanten. “Ik heb aan mijn klanten advies gevraagd over de nieuwe zaak. Veel mensen zeiden dat de keuken eruit moest en dat ik een frisdrankautomaat moest aanschaffen. Dat is ook gebeurd.”

Papegaai Rambo

Wie ook mee verhuisde? Papegaai Rambo! “Alle klanten kennen Rambo. Het is zelfs wel eens gebeurd dat als Rambo er niet was, dat mensen vroegen of ik hem op kon halen” vertelt Shevan lachend.

De kapperszaak van buiten. Foto | indebuurt
De kapperszaak van binnen. Foto | indebuurt
Papegaai Rambo verblijft in de vensterbank van de zaak. Foto | indebuurt

Rapper Snelle

Rapper Snelle komt al ongeveer drie jaar bij de kapperszaak. Hij kwam bij de kapper doordat hij een kapper in de buurt zocht. “Snelle heeft natuurlijk een heel drukke agenda en dus meestal belt hij of hij langs kan komen. Hij komt ook vaak om zijn wax voorraad aan te vullen,” vertelt Shevan.

“Het is één keer gebeurd dat iemand hetzelfde kapsel als Snelle wilde”

Bij de kapper wordt er veel gepraat en dus ook met Snelle. “We praten altijd over zijn shows, wat eraan komt en vooral over of en hoe hij het uithoudt. Ik ben meer benieuwd over hoe het met hem gaat,” aldus Shevan. Op de vraag of iemand ooit een Snelle kapsel wilde moet Shevan hard lachen. “Het is één keer gebeurd. Alleen had diegene het haar er niet voor. Ik heb hem een kapsel gegeven dat op dat van Snelle lijkt. Toen was hij ook wel tevreden.”

Of Snelle er zaterdag bij is tijdens de opening weet Shevan niet. “Hij ging kijken of hij het ging redden. Maar hij heeft een drukke agenda dus ik ga zien of hij het redt.”

Lees ook:

Rob is de mol-100-nl-awards

De WIDM Rob tunnel, zit jij er al in?

Zelf zei Rob Dekay in een interview tegen de Telegraaf dat hij niet de mol is: ''Nee, ik ben niet de...

Bijna weekend? Dit kan je doen in Deventer

Eindelijk weekend! Maar ja, wat ga je dit weekend doen? Wij hebben vier tips voor dit weekend.  ...
Snelle

Ah! Rapper Snelle eindelijk gespot met nieuwe liefde

Na de vele berichten over zijn prijzen is er ook nog ander nieuws over Snelle. Hij is namelijk voor ...
Unpslash kinderen lachen reizen

Reizen met kids? Zo kun jij geld besparen!

Ga jij er de aankomende tijd op uit met je kinderen? Dan loont het om in plaats van de auto voor de ...

adv.