Carlos van Dijk (van Carlos in Huis) wint Deventer Promotieprijs

Door Simone Groot Lipman 10 januari 2019

Na Saxion, Go Ahead Eagles en Özcan Akyol, ging dit jaar de Deventer Promotie Prijs naar Carlos van Dijk van Carlos in Huis. Dit werd woensdag 9 januari bekend gemaakt tijdens de Deventer Nieuwjaarsreceptie.

Carlos van Dijk opende begin 2018 zijn nieuwe meubelzaak in de voormalige Sallandsche Bank aan de Hofstraat. De interieurwinkel zat hiervoor tien jaar in de Smedenstraat. Carlos wist Deventer landelijk op de kaart te zetten als ‘place to go’ voor interieur en design.

carlos in huis
Foto: indebuurt Deventer

Carlos in Huis

Carlos van Dijk heeft laten zien hoe je op een eigentijdse manier herbestemming kan geven aan historisch erfgoed. Het is authentiek, eigenwijs en vernieuwend, luidt het jury oordeel. De meubelzaak geeft op een actuele manier kleur, vorm en inhoud aan de binnenstad van Deventer.

Deventer Promotieprijs

De prijs werd voor de 25e keer uitgereikt. De Deventer Promotie Prijs is voor de eerste keer uitgereikt aan Jan en Emmy Strik voor het Dickens Festijn. Het doel van de prijs is tweeledig. Het gaat om waardering voor een Deventer persoon, bedrijf of organisatie voor hun bijdrage aan de promotie van Deventer. En de aanmoediging om er ook mee door te blijven gaan.

Carlos in Huis woonwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

Hofstraat 13-15, Deventer

Bekijk meer:woonwinkels

adv.