Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

112

Vreselijk! Auto rijdt in op groep jongeren op industrieterrein

30 augustus 2020

Een auto is zaterdagavond ingereden op jongeren in Deventer. De Kia raakte daarbij in volle snelheid een BMW. Twee van hen raakten gewond.

Gehoord? Enorme knal in Schalkhaar tot in Deventer te horen

4 augustus 2020

Hoorde jij een knal vannacht? Dat is goed mogelijk. Een enorme knal schrikte Schalkhaar, maar ook delen van Deventer, op vannacht. Oorzaak? Een explosie bij een woning. De ravage is…

Gezocht: voortvluchtige na diefstal Siebel Juweliers

23 juli 2020

De politie is op zoek naar een man die vanochtend een diefstal heeft gepleegd bij Siebel Juweliers aan de Lange Bisschopstraat. Na de actie sloeg de verdachte op de vlucht….

Inbraak: glas ingeslagen en zonnebrillen gestolen aan de Keizerstraat

14 juli 2020

Inbrekers hebben maandagnacht buit gemaakt bij Intervisie Optiek aan de Keizerstraat in Deventer. “Er zijn prachtige zonnebrillen meegenomen uit onze winkel”, aldus de eigenaar. 

Man opgepakt na brand in de wijk Oostrik

7 juli 2020

In de wijk Oostrik is vannacht rond 04.30 uur bij een woning brand ontstaan. Het gaat vermoedelijk om brandstichting. De politie heeft een man aangehouden.

Aanhanger van House of Hope gestolen: ‘Het is juist zo’n belangrijk deel van ons vrijwilligerswerk’

25 juni 2020

Afgelopen maandagavond zette Sander ten Napel hem weg, mét wielklem. De volgende ochtend was de aanhanger van vrijwilligersorganisatie House of Hope weg. Gestolen, weet de organisatie zeker. “Ik keek met…

Mysterie: is een huisnummer aan de gevel van je woning verplicht?

20 juni 2020

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt op het moment dat je voor een appartementencomplex staat: is het nu de bovenste of de onderste bel? Of je nu voor de portiek…

Aanrijding in Schalkhaar: politie zoekt getuigen

15 juni 2020

Vanmiddag rond 12.15 uur heeft er op de Pastoor van de Vondervoortstraat in Schalkhaar een aanrijding plaatsgevonden. De dader is hierbij hard weggereden, meldt de politie Deventer. Ze zijn op…

Schuur van demonstratie initiatiefneemster Nana brandt uit

13 juni 2020

Vannacht is de schuur van Nana Scholten uit Wilp, initiatiefneemster van de anti racisme demonstratie die zondag gepland staat, tot op de grond toe afgebrand, meldt De Stentor. 

Bejaarde vrouw (84) beroofd aan Schoolstraat

10 juni 2020

Gisteravond zijn twee overvallers het huis van een 84-jarige vrouw aan de Schoolstraat binnengedrongen, meldt De Stentor.

Pagina 1 van 7

adv.