Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

112

Autobranden in Deventer: dit was de schade in 2020

5 januari 2021

In Nederland worden er steeds meer auto’s in brand gestoken. Afgelopen jaar is er landelijk 5.582 keer alarm geslagen voor een autobrand. Dat is zo’n zes procent meer dan in…

Kijktip! Help jij vanavond de politie deze overval oplossen?

5 januari 2021

Weet je nog? Afgelopen november werden bewoners van een vrijstaand huis in Lettele onaangenaam verrast door bezoek van een overvaller. De politie schakelt nu jouw hulp in voor het oplossen…

Bizar gezicht! Auto ramt schoolgebouw Etty Hillesum Lyceum

4 januari 2021

Een auto ramde maandagmiddag het Etty Hillseum Lyceum in Deventer. De automobilist is meegenomen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek, voor de bijrijder bleek dat niet nodig. 

De jaarwisseling in Deventer: een nieuwsoverzicht

1 januari 2021

Met een vooruitzicht op een jaarwisseling zonder vuurwerk, groepen mensen en stampvolle kroegen, hadden hulpdiensten in Deventer toch hun handen vol in de stad afgelopen nacht. Een overzicht.

Hé, waarom vliegt er een politieheli boven Deventer?

28 december 2020

Of je hem nu eerst zag of eerst hoorde, het is je vast al opgevallen. Er cirkelt deze maandagmiddag een politiehelikopter boven de stad en dit is waarom. 

Bizar! Explosie aan de Leonard Springerlaan wekte de hele buurt

11 december 2020

Bewoners van een deel van de Vijfhoek zaten vannacht rechtop in bed. Rond drie uur was er een enorme explosie te horen. De oorzaak is nog niet bekend.

Politieonderzoek aan de IJsseloever: dit is wat we tot nu toe weten

3 december 2020

Donderdagochtend deed de politie onderzoek aan de Worpkant van de IJssel. Dit is wat we daar tot nu toe over weten.

Hennepkwekerij opgerold aan de Deltalaan in Deventer

1 december 2020

In een appartement in Deventer is dinsdagochtend een hennepkwekerij opgerold. De politie hield twee personen aan in de woning aan de Deltalaan. De kwekerij is inmiddels geruimd.

Drukte in Deventer, autobrand, botsing Brinkgreverweg en meer weekendnieuws uit Deventer

9 november 2020

Waar je ook uithing in het weekend, het is altijd even lekker om bij te praten over afgelopen dagen. Dit nieuws uit Deventer heb je wellicht gemist. 

Politie roept op: ‘Spot jij wiet in het buitengebied? Meld het meteen’

5 november 2020

Zie jij planten in het buitengebied staan die behoorlijk uit de toon vallen? Dan zou het maar zo eens een kleinschalige wietplantage kunnen zijn. De politie roept samen met Stichting…

Pagina 1 van 8

adv.