Nieuws

Gezien? Nu is Deventer echt om op te vreten

8 november 2019

We weten allemaal dat Deventer een heerlijke stad is, maar nu wordt dat wel heel letterlijk. Onze stad krijgt namelijk een eigen bonbon!

Wauw! Deventer Ziekenhuis scoort supergoed in Ziekenhuis Top 100

8 november 2019

Hebben wij even geluk. Het Deventer Ziekenhuis is op één na beste Topklinische ziekenhuis van Nederland. Dit blijkt uit de jaarlijkse Ziekenhuis Top 100.

Heftig! Gewapende overval op Kruidvat Keizerslanden

7 november 2019

Op het Kruidvat-filiaal in de Keizerslanden is donderdagmiddag een overval gepleegd. De overvaller is voortvluchtig. De politie houdt een grote zoekactie in de omgeving. Dit meldt De Stentor. 

Deventer goes digital! Dat parkeert een partijtje lekker

7 november 2019

Komend jaar wordt parkeren in Deventer verder gedigitaliseerd, dat is het plan van de gemeente. Nu is betalen voor parkeren op straat met de telefoon al mogelijk. Je betaalt dan…

Gefeliciteerd! Bouwkunde krijgt opnieuw Bib Gourmand: ‘We koken voor onze gasten, niet voor de gids’

7 november 2019

Ook dit jaar behoort ‘ons’ Theater-restaurant Bouwkunde volgens Michelin én Gault Millau tot de beste restaurants van Nederland. Voor de tiende keer op rij kreeg dit restaurant de Bib Gourmand….

Kids krijgen gelijk: Speelgoedmuseum blijft!

7 november 2019

Het Speelgoedmuseum blijft open, dat werd woensdagavond bekend tijdens de Raadstafel. Een meerderheid van de Deventer politiek zei volgende week een voorstel te steunen van coalitiepartij D66. Het voorstel van…

Pak maar vast popcorn! Deventenaar Cemal is vanavond te zien in De Villa

6 november 2019

Heb jij De Villa al gezien? Dan wordt dat nu hoog tijd! Naast passie, jaloezie en een heleboel intriges is morgen namelijk Deventenaar Cemal Bilge (25) te zien in de…

Chaos op het Grote Kerkhof! Kinderen protesteren tegen sluiting Speelgoedmuseum

5 november 2019

Traptrekkers, fietsjes, spandoeken en tekstborden. Het is dinsdagmiddag een chaos op het Grote Kerkhof door protesterende kids. De boodschap? “Het Speelgoedmuseum moet blijven.”

Ja-ja! De Nee-nee-sticker verdwijnt uit Deventer

4 november 2019

Heb jij een Nee-nee-sticker op de brievenbus? Binnenkort verdwijnt deze sticker tegen ongewenste reclamefolders en huis-aan-huis-bladen van de Deventer brievenbussen. In plaats daarvan kunnen we straks kiezen voor een Ja-ja-sticker.

Snelle wint MTV Award voor Best Worldwide Act

4 november 2019

We mogen onze stadsgenoot Snelle feliciteren! De rapper won namelijk de Best Worldwide Act tijdens de MTV European Music Awards in Sevilla. Dat werd gisteravond laat bekend. Snelle zelf noemt…

Pagina 1 van 110

adv.