Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vóór de kerst nog een maatje minder? Nu kan het nog!

Aangeboden door Ladyline Deventer 12 november 2018

Kerstborrels, kerstdiners en eindejaarsplannen, de feestdagen liggen weer op de loer. Mooi, want dan mogen we onze glittertops, avondjurken, killerheels en kokerrokken weer aan! Is je lichaam nog niet helemaal klaar voor deze uitdaging? Geen paniek, er is nog tijd!

Cryolipolyse

Wil je nog snel even van die ontsierende ‘rolletjes’ af? Dan is cryolipolyse dé oplossing. Niet bedoeld voor afvallen in gewicht, maar wel heel effectief voor het definitief verwijderen van onderhuidse vetlaagjes en het perfect maken van de lichaamscontouren.

Hoe werkt het? 

Tijdens de behandeling van een uur lig je op een behandelstoel terwijl de grote, vlakke ‘koelpads’ hun werk doen. De vetlaagjes direct onder de huid worden afgekoeld tot ongeveer vier graden boven nul. Omdat deze onderhuidse vetlaagjes niet bestand zijn tegen die lage temperatuur breken ze zichzelf af en worden door het lymfesysteem afgevoerd om nooit meer terug te komen.

Voor de cryolipolyse behandelingen maakt Ladyline gebruik van de nieuwste apparatuur. Deze bestaat uit acht grote koelpads, zodat tegelijkertijd twee zones kunnen worden behandeld. De cryolipolysebehandeling is geschikt voor vrouwen én mannen.

Ladyline Deventer

Compressietherapie

Compressietherapie is een heerlijk ontspannende behandeling waarbij je benen, billen, buik en onderrug intensief gemasseerd worden. Je benen worden mooier, slanker, strakker en gladder – o.a. tegen cellulite – en voelen rustiger aan. Voor veel klanten is dit de favoriete behandeling.

Aanbieding voor lezers van indebuurt Deventer

Wil je dit zelf, helemaal gratis, een keer ervaren? Dat kan! Je krijgt een adviesgesprek, figuuranalyse en -meting, cellulitecheck en een kennismakingsbehandeling. Maak daarom nu een afspraak voor deze gratis aanbieding bij Ladyline Deventer op tel. 088 81 22 344.

Bodywraps

Bodywraps vormen een perfect duo met compressietherapie. Deze behandelmethode stimuleert de natuurlijk bloedcirculatie en lymfestroom. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen hierdoor verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Bodywraps geven direct zichtbaar resultaat. In combinatie met compressietherapie zijn bodywraps perfect voor problemen zoals cellulite, oedeem en lokale vetophopingen.

Ladyline Deventer

Energy Balance

Eigenlijk wil je best graag definitief afrekenen met die overtollige kilo’s. Niet alleen voor een mooier figuur, maar ook voor je gezondheid, je energie en mindset. Maar je weet niet goed hoe. Met het Top Slimming-arrangement ga je dit samen met Ladyline oplossen.

Wat gaan we doen?

Allereerst maak je met een Ladylinecoach een inventarisatie van jouw wensen, bepalen jullie samen de uitgangspunten van gewicht en omvangsmaten en stellen jullie doelen. Daarna start je met een op jouw conditie aangepast bewegingsprogramma in een wamtecabine. Je persoonlijk begeleider brengt jouw energieverbruik en daarmee je energiebehoefte nauwkeurig in kaart. Je krijgt een voedingsadvies, afgestemd op die energiebehoefte. Zo weet je zeker dat je wél gaat afvallen, maar zónder hongergevoel en jojo-effect.

Een ontspannend moment in de ozon-zuurstofcabine zorgt voor een verbeterde flexibiliteit en doorbloeding van de huid. Regelmatige controles op gewicht en omvang door de coaches geven een goed beeld van je vooruitgang naar het uiteindelijke doel.

Zo zorgen jullie er samen voor dat jij weer gaat stralen, je fitter, energieker en zelfverzekerder gaat voelen. Elke vrouw heeft haar eigen persoonlijke doel met afvallen en dat hoeft echt niet maatje 38 te zijn. Ladyline gaat daarbij altijd voor duurzaam resultaat voor de lange termijn en nooit voor tijdelijke succesjes.

De Ladyline-app

Deze app is exclusief voor klanten ontwikkeld. Met de Ladyline-app op je mobiele telefoon krijg je een perfect inzicht van jouw resultaten en heb je de volledige controle over je eigen energiebalans!


Meer over Ladyline Deventer ontdekken?

Ladyline Deventer beauty en wellness

Gesloten09:00 - 12:00

Binnensingel 8, Deventer

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.