Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij IJsselgym vliegen de vakantiekilo’s er zo weer af, #backontrack!

Aangeboden door IJsselgym 29 augustus 2019

Heb jij een fijne vakantie gehad en vind jij het ook weer de hoogste tijd om wat aan je lijf te doen? Als we zomervakantie hebben, nemen we vaak ook vakantie van onze dagelijkse routines. Veelal werk en huishoudelijke routines, maar ook vaak van onze sport- en eetroutines. Meer ontspanning, gezelligheid hapjes en drankjes en minder ‘moeten’. “Vaak voelt trainen voor mensen toch als iets ‘moeten’”, zegt Marc Jansen Personal Coach van IJsselgym. “Zonde!”

Graag helpt Marc mensen om trainen uit de hoek van het ‘moeten’ te halen. “Het is fantastisch als je trainen gaat ervaren als iets wat je mág doen, iets wat leuk is, je energie geeft, zelfvertrouwen, gezondheid en nog zoveel meer!” Nu de meeste mensen weer terugkeren in het ritme en de structuur van het ‘normale’ leven, is dit juist het ideale moment om een goed eetpatroon en trainingsplan vast onderdeel van jouw routine te maken. Zodat je de resultaten gaat behalen waar je al zo lang van droomt!

Nergens spijt van

Zo ook Dylan. Hij begon eind april met zijn transformatie in IJsselgym. ‘Ik zat niet zo lekker in mijn vel”, vertelt hij. “Zowel fysiek als mentaal niet. Fysiek had ik knieklachten en een waardeloze conditie, mentaal nul zelfverzekerdheid. Maar het werd een beetje een ‘kip of het ei’ verhaal. Wat was eerder? Fysiek moeilijk sporten en daardoor klote voelen of juist klote voelen en daardoor niet sporten…?” Lang zat ik te twijfelen om een trainer in te schakelen. Heel eerlijk zat ik ook wel tegen het financiële aspect aan te hikken. In het begin twijfel je of het wel zin heeft en wil je dan wel zoveel geld uitgeven? Zelfverzekerdheid hielp ook niet mee. Nu, nog geen half jaartje verder, heb ik nergens spijt van. Ik ben 13 kilogram lichter en nog steeds vliegen de vetjes er elke week af. Het werkt ook wel verslavend. De doelen die samen worden gesteld zijn opeens makkelijk en je wilt meer. Sporten is eindelijk weer leuk geworden!”

“Het fijne aan IJsselgym is dat het trainen je niet alleen laat zweten, maar dat ook de kennis wordt overgebracht om daarna zelf door te gaan. Marc is geen drillsergeant die het leuk vindt om mensen kapot te zien trainen, maar zal je toch af en toe die hoognodige subtiele schop onder de kont geven.”

Leuke sfeer

Bij IJsselgym heb je ook de keuze om samen met andere mensen te trainen die in dezelfde positie zitten. Hierdoor ontstaat een leuke sfeer die het trainen zeker bevordert. “Het fijne aan Marc is dat hij ook buiten de deuren van de gym voor je klaarstaat. Uiteraard werk je aan je (slaap)ritmes, eetpatronen en stressfactoren, maar gaat iets een keer minder goed of heb je vragen, dan kan je altijd bij hem terecht. Het fysieke is zo belangrijk om mentaal ook fit te zijn. Wat dat betreft kan ik iedereen aanraden om die stap te zetten. IJsselgym heeft me echt fantastisch geholpen en ik kan het iedereen aanraden. Gebruik het eventueel als kickstarter tot een fitter leven.”

Meer ervaringsverhalen van enthousiaste klanten lees je hier

IJsselgym is een unieke en kleinschalige personal training studio in hartje Deventer. Gespecialiseerd in het professioneel en persoonlijk begeleiden van mensen naar een fitte leefstijl en hun ideale lichaam.

Wil jij net als Dylan en de andere enthousiaste leden nu eindelijk échte verandering en resultaten. Twijfel niet en maak hier een afspraak voor een gratis proefsessie!


Meer over IJsselgym ontdekken?

IJsselgym sportscholen

Gesloten17:00 - 20:00

Leeuwenbrug 89 A, Deventer

Bekijk meer:sportscholen

adv.