Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gezonde levensstijl: 5 x hier koop je superfoods in Deventer

Door Naomi Pater 26 maart 2019

Superfoods worden tegenwoordig steeds populairder. Niet gek dus dat steeds meer winkels ze verkopen, ook in Deventer. Een beetje chiazaad door je smoothiebowl met verse granola? Wat gojibessen door je smoothie of maak je er je eigen thee van? Al die vitamines, mineralen en antioxidanten eens uitproberen? Hier koop je ze! 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Ekoplaza

Ekoplaza
Foto | indebuurt Deventer

De bekende biologische supermarkt Ekoplaza ken je vast wel, hij zit namelijk gevestigd in onze Hanzestad. In de winkel vind je biologische producten zonder synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Veel verschillende superfood producten zijn er aanwezig, want ze verkopen onder andere chiazaad, gojibessen, hennepzaad en tarwegras. Genoeg dus om jezelf te voorzien van een mega gezonde maaltijd.


Meer over Ekoplaza ontdekken?

Ekoplaza supermarkten

Geopend08:30 - 18:00

Smedenstraat 106-108, Deventer

Bekijk meer:supermarkten

Mevrouw Noot

mevrouw noot
Foto | indebuurt Deventer

Het is de bekendste noten en vruchten winkel in Deventer: Mevrouw Noot. Hier vind je streekproducten, gedroogde groenen/fruit en natuurlijk verschillende noten. Daarnaast verkoopt ze verschillende soorten superfoods waaronder chiazaad, quinoa en moerbei bessen. De bezige bij geeft ook nog eens workshops over het gebruik van superfoods: hoe handig. Dus wil je voedingspatroon omgooien, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Mevrouw Noot ben je aan het juiste adres.


Meer over Mevrouw Noot ontdekken?

Mevrouw Noot speciaalzaken

Geopend09:00 - 17:00

Engestraat 3, Deventer

Bekijk meer:speciaalzaken

Holland & Barrett

Holland & barret
Foto | indebuurt Deventer

Holland & Barrett is de winkel voor verschillende vitamines, supplementen, persoonlijke verzorging, dranken, voeding, kruiden en adviezen. Voor ieder is er wat wils in deze veelzijdige zaak. Ze verkopen bijvoorbeeld ook veganistische en glutenvrije voedingsmiddelen. Voor superfoods kan jij hier ook terecht. In de schappen vind je onder andere hennepzaad, tarwegras, rauwe cacao en matcha.


Meer over Holland & Barrett ontdekken?

Holland & Barrett speciaalzaken

Geopend09:30 - 17:00

Korte Bisschopstraat 16, Deventer

Bekijk meer:speciaalzaken

De Esculaap

De Esculaap
Foto | De Esculaap Deventer

In Colmschate zit er een G&W gezondheidswinkel genaamd De Esculaap. Bij deze winkel staat deskundig voedingsadvies voorop en koop je er onder andere chlorella, spirulina, maca en chiazaad. Via de website is er ook een speciaal blog te vinden met allerlei handige gezondheidstips.


Meer over G&W Gezondheidswinkel ontdekken?

G&W Gezondheidswinkel apotheken

Geopend09:00 - 17:00

Flora 183, Deventer

Bekijk meer:apotheken

De Kruidnagel

De Kruidnagel
Foto | indebuurt Deventer

Al meer dan vijftig jaar bestaat drogisterij de Kruidnagel in Deventer. Inmiddels zijn ze een echte specialist op het gebied van alternatieve geneeskunde, drogisterijartikelen en persoonlijke verzorging. Ze verkopen superfoods waaronder hennepzaad, pompoenpitten, paranoten en vijgen. Niet gevonden wat je zocht? Kijk dan rustig even rond, want dit is een heel leuke en nostalgische drogisterij.


Meer over Drogisterij De Kruidnagel ontdekken?

Drogisterij De Kruidnagel drogisterijen

Geopend09:30 - 17:00

Walstraat 19, Deventer

Bekijk meer:drogisterijen
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.