Koningsdag 2019 in omliggende dorpen Diepenveen en Bathmen

Door Simone Groot Lipman 19 april 2019

Wil je Koningsdag 2019 eens ergens anders vieren of heb je geen zin in de drukte van Deventer? Ga dan naar Koningsdag in Diepenveen of Bathmen. Wij hebben voor je uitgezocht wat er te doen is. 

Pagina 1 / 2
⟵ swipe swipe ⟶

Diepenveen

Op Koningsdag kun je in Diepenveen de hele dag rondsnuffelen op de braderie. Een groot aantal enthousiaste kraamhouders, verenigingen en jeugd bieden hun spullen aan. Verder zijn er activiteiten, optredens én live muziek op verschillende terrasjes.

Hoewatwaar: Van 10.00 uur tot 17.00 uur in Diepenveen. De braderie vind je aan de Oranjelaan, Dorpsstraat en de zijwegen Schapenzandweg en Langs de Wetering en Slingerbos.

Bathmen

Tijdens Koningsnacht, organiseert Bathmen ‘Film op de Brink’ als opwarmer voor de verjaardag van onze King. Zing, dans en lach mee met de film Mama Mia, here we go again. Op Koningsdag trappen ze om 10.00 uur af met de aubade bij ’t Dijkhuis. Op de Brink is er vanaf 13.00 uur een kleedjesmarkt. Alle inwoners van Bathmen, kinderen en volwassenen, krijgen de gelegenheid om hun spullen te verkopen. Voor de jongste kinderen zal er de gehele middag een draaimolen en springkussen aanwezig zijn. Het vogelschieten zal om 13:00 uur plaats vinden op het grasveld De Nieje Bleke (kruising Gorsselseweg / Wolterinkhofstraat). En de hele dag kun je op De Brink loten kopen voor het Rad van Fortuin.

Het feestgedruis kan niet vroeg genoeg beginnen. Vanaf 12:00 uur kan er dan ook al geproost worden op de koning! Zowel binnen als buiten is er feest bij Boode. Met een biertje in je hand dans je lekker mee op de leukste muziek van Big O & the Bottoms tot in de late uurtjes!

Hoewatwaar: Vanaf 10.00 uur op de Brink in Bathmen.

Pagina 1 / 2
⟵ swipe swipe ⟶

adv.