Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker uit eten met kerst doe je bij dit nieuwe restaurant in Deventer

Aangeboden door Marlin 13 december 2018

The most wonderful time of the year komt er weer aan. Kerst staat voor gezelligheid, knus samenzijn en lekker eten. En dat kan nergens beter dan bij Marlin, het gloednieuwe restaurant in hartje Deventer.

We nemen je mee op een kleine tour door het sfeervolle restaurant Marlin. Dan snap je meteen waarom je hier heen moet met kerst.

Foto | indebuurt Deventer
Foto's | indebuurt Deventer

Begin november opende Arthur Oost (31) zijn eigen restaurant aan de Brink. Het interieur zegt eigenlijk alles: uitdagend, verrassend maar toch ook vertrouwd. Dat klinkt als een perfecte plek om de feestdagen door te brengen.

Met kerst uit eten

Zin in? Goed nieuws, want je kunt op kerstavond en tweede kerstdag een tafeltje reserveren bij Marlin. Er staat genoeg lekkers op de kaart. Denk aan de specialiteit kip van het spit van hun eigen rotisserie of een 6-gangen tasting dinner. Je kunt het zo gek maken als je wilt.

Op de kaart

We spieken verder op de kaart: hertenbiefstuk, een halve kreeft of aardappel wortel gratin. En voor de vega’s onder ons? Bestel het seizoentuintje, minimaal vier tot twintig keer per jaar verandert dit gerecht met het seizoen mee. Daarnaast schenkt Marlin meer dan 30 wijnen! De sommelier heeft bij elke gerecht een passende wijn uitgezocht, perfect voor een geweldig kerstdiner.

Wil je reserveren voor het kerst bij Marlin? Klik dan hier om door te geven wanneer en met hoeveel personen je wil komen eten. Of bel 0570-769226. Wees er snel bij, voor je het weet zitten ze vol!

Marlin

Arthur opent nieuw restaurant in Deventer: ‘Het is nog beter dan wat ik mij had voorgesteld’

Het pand waar voorheen Moskou zat, is weer opgevuld! Begin november opende Arthur Oost zijn eigen re...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Marlin. Meer over Marlin ontdekken?

Marlin restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 00:00

Brink 50, Deventer

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.