Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kerstdiner met de familie! Hier maak je iedereen blij!

Aangeboden door ’t Pannekoekhuis Lettele 16 december 2019

Stel je eens voor: gezellig samen met de familie kerst vieren en voor iedereen wat wils. Een restaurant geschikt voor jong en oud. Geen kerststress, lekker eten en de kinderen kunnen tussendoor spelen. Kortom, iedereen heeft het naar de zin.

Tweede kerstdag kun je terecht bij ’t Pannekoekhuis Lettele, gelegen op zo’n vijftien minuten rijden van Deventer. Voor het kerstdiner met de familie heeft het pannenkoekenhuis naast de menukaart extra kerst specials en een kerstmenu samengesteld.

Smullen van het kerstmenu

Je begint met een heerlijk soepje. Er is keuze uit een tomaten- of bospaddenstoelensoep. Dan het hoofdgerecht, natuurlijk een pannenkoek! Om helemaal in de kerstsfeer te blijven kun je kiezen uit een ragout van ree- en hazenvlees met garnering of, voor de zoetekauwen onder ons, een Apfelstrudel pannenkoek. En om af te sluiten een dessertje met stoofpeertjes en kaneelijs. Natuurlijk is er ook gewoon de mogelijkheid om andere gerechten of pannenkoeken van de kaart te bestellen .

Kidsproof kerstdiner

En de kinderen? Die kunnen natuurlijk ook kiezen voor dit menu. Maar het pannenkoekenhuis staat bekend om de verschillende kinderpannenkoeken. Wat dacht je van een Balou de Beer, een kleine kabouter pannenkoek of de verrassingspannenkoek? En dan afsluiten met een lekker kinderijsje.

Het pannenkoekenrestaurant is 100 procent kidsproof ingericht. Rennen en ravotten tussen het eten door, dat mag hier. Daarbij is er een speelhoek met allerlei leuks zodat ze zich niet hoeven te vervelen.

Reserveren voor tweede kerstdag? Bel gerust naar ’t Pannekoekhuis Lettele.

Op eerste kerstdag zin in een pannenkoek? Neem dan contact op met ’t Pannekoekhuis Olst, zij zijn beide kerstdagen geopend.


Meer over ’t Pannekoekhuis Lettele ontdekken?

’t Pannekoekhuis Lettele pannenkoekenrestaurants

Gesloten16:00 - 20:00

Spanjaardsdijk 106, Lettele

Bekijk meer:pannenkoekenrestaurants

Lees ook:

pannekoekhuis lettele kerstdag

Dit is er allemaal nieuw bij ’t Pannekoekhuis Lettele

Je hebt er vast wel eens gegeten: 't Pannekoekhuis Lettele. Dit familiebedrijf is al 25 jaar een heu...

7x zo valt jouw kat nooit meer de kerstboom aan

Wie thuis een kat heeft kent dit probleem waarschijnlijk. Zodra de kerstboom staat worden veel katte...
kerstmarkt Parabool

Kerstmarkt bij de Parabool een groot feest!

'Oh denneboom, oh deneboom', het is bijna kerst, en dat merk je ook bij de Parabool! De kerstmarkt o...

adv.