Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kerstmarkt bij de Parabool een groot feest!

Aangeboden door De Parabool 4 december 2019

‘Oh denneboom, oh deneboom’, het is bijna kerst, en dat merk je ook bij de Parabool! De kerstmarkt op Het Groene Erf is ieder weer jaar beregezellig! Waarom? Dat vertellen wij je!

Lekker knus op Het Groene Erf

  • Woensdag 11 december van 10.00 uur tot 17.00 uur
  • Donderdag 12 december van 10.00 uur tot 20.00 uur

De Parabool ondersteunt kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. De kerstmarkt van de Parabool vindt plaats op Het Groene Erf, één van de locaties van de Parabool waar het hele jaar door druk in de tuin en winkel wordt gewerkt. Het adres: Oerdijk 108 in Schalkhaar.

Tijdens de markt is er een gezellig overdekt en verwarmd terras waar je een lekkere kop Glühwein, koffie of thee kunt drinken.

Kerstbomen & kniepertjes

Op de kerstmarkt kun je terecht voor een kerstboom. De verkoop van de bomen start overigens 6 december al. Maar je vindt er ook mooie, duurzame kerstartikelen en diverse lekkere dingen uit eigen bakkerij, bijvoorbeeld de vers gebakken kniepertjes, hmm!

Foto | De Parabool
Foto | De Parabool
Foto | De Parabool
Foto | De Parabool
Foto | De Parabool

Muziek en kinderactiviteiten

Super leuk! Mannenkoor ‘De Bêkezangers’ uit Bathmen komen woensdag van 13.30 uur tot 15.30 uur zingen. Donderdag komen ‘De Deventer Hanzezangers’ optreden van 18.30 tot 20.00 uur.

De kindermiddag start woensdag 11 december om 13.30 uur. Kids kunnen hier een knutsel werkje, zich laten schminken en wat drinken voor € 1,50 per kind.

Zien we je daar? Laat hier alvast even weten of je komt.Meer over De Parabool ontdekken?

De Parabool

zorg

Gesloten08:30 - 16:30

Colmschaterstraatweg 6A, Schalkhaar

Bekijk meer:zorg

adv.