Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van Black Angus Sukade met truffel tot Coquilles, heb jij al een kersttafel gereserveerd?

Aangeboden door Marlin 11 december 2019

Wat zijn jouw plannen met Kerst? Komt de hele familie op bezoek? Of vier je het met vrienden dit jaar? Welke van de twee het ook is, een kerstmenu waarmee je complimenten scoort willen we allemaal wel. Zwoegen in de keuken… dat liever niet. Ons advies: wees verstandig en besmeur je kerstoutfit niet door zelf te gaan koken, maar schuif aan bij restaurant Marlin.

Hoe leuk is het om de Kerst te beginnen met een middagwandeling door de stad. Volg bijvoorbeeld de lichtjesroute. Die voert je door de binnenstad langs versierde huizen en bijzondere verlichtte objecten. Als je de route eindigt bij het verlichtte hert op de Brink, sta je praktisch bij Marlin voor de deur.  En kun je zo naar binnen om neer te ploffen op de zachte rode stoelen. En dan kan het kerstdiner echt beginnen.

Hm! Tonijn, wild zwijn en chocolade

Wat serveren ze, is natuurlijk de grote vraag! Bij Marlin kun je kiezen uit een vier-, vijf- of zes gangen kerstmenu. Met gerechten waar wij onze lippen alvast bij aflikken. Om mee te beginnen bijvoorbeeld het gerechtje met coquille, limoen en livar. Voor de vleesliefhebbers is er de Black Angus Sukade met truffel, knolselderij en Roseval. Of wat dacht je van wild zwijn met abrikoos en oesterzwam. En als echte chocoladeliefhebbers moeten we het toetje met (ofcourse) chocolade, kaneel en gember natuurlijk ook noemen. Het menu kan ook vegetarisch besteld worden. Alle zes gangen bekijken? Klik dan hier.

De gerechten kun je combineren met een van de meer dan 30 wijnen die Marlin per glas schenkt. De wijnen worden hoogstpersoonlijk uitgezocht door hun sommelier. Ideaal wanneer jij zin hebt in een glaasje rood, maar oma liever een frisse witte wijn drinkt.

Foto | Marlin

1e of 2e?

Wanneer je bij Marlin terecht kunt? Kerstavond, eerste- en tweede kerstdag vanaf zes uur. Reserveren kan online via [email protected] of via 0570 769 226.

Kun je aan het einde van de avond alsnog de complimenten van de familie in ontvangst nemen. Niet voor het koken, maar voor organiseren van het fijne kerstdiner…

Lees ook:

Restaurant Marlin

Bij restaurant Marlin eet je gerechten met ingrediënten uit eigen moestuin

Direct vanuit de moestuin op je bord, bij restaurant Marlin serveren ze gerechten met ingrediënten u...

Meer over Marlin ontdekken?

Marlin restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 00:00

Brink 50, Deventer

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.