Hier scoor je een uniek vintage kerstoutfit

Aangeboden door Bohémien Vintage 11 december 2018

Ben je nog op zoek naar een geweldig outfit voor de kerstborrel of het kerstdiner? Kijk dan ook eens bij vintagewinkels. Gegarandeerd dat je iets leuks en unieks vindt. Selma van Bohémien Vintage zoekt een paar unieke items voor je uit. Perfect voor de feestdagen!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Foute kersttruien

Bohémien Vintage kerstoutfit

Hoe fouter, hoe beter natuurlijk. Selma heeft haar best gedaan om de lelijkste en foutste truien in de winkel te hangen. En hoe leuk: elke trui is uniek. Niemand die ook rondloopt in een hysterische trui met een enorme kerstboom erop. Vanaf 19,95 euro scoor je zo’n geweldige foute trui.

For sparkling memories

Bohémien Vintage kerstoutfit

Heel veel glitter, dat hoort natuurlijk bij kerst. Met deze glittertops steel jij de show op de kerstborrel. Vanaf 39,95 euro per top.

Warme Scandinavische truien

Bohémien Vintage kerstoutfit

Hmm, niets zo lekker dan in een grote trui chillen voor de kerstboom terwijl je kerstkoekjes eet en warme choco drinkt. Cozy en comfy! Bij Bohémien Vintage hangen een heleboel Scandinavische truien met verschillende printjes vanaf 20 euro.

Galajurken

Bohémien Vintage kerstoutfit

Chic kerstfeestje op de agenda staan? Dat kan niet misgaan in zo’n mooie vintage galajurk. One woman only en gelukje: je ziet niemand anders op het feest in deze jurk rondlopen. Vanaf 44,95 euro.

Glitter & Glamour

Bohémien Vintage kerstoutfit

Dresscode glitter en glamour? Dan ben je bij Bohémien Vintage ook aan het goede adres. Genoeg leuke glitterrokjes, jurkjes en tops. Vanaf 17,95 euro.

Bohémien Vintage vintage

Nu gesloten11:00 - 17:30

Kleine Overstraat 3, Deventer

Bekijk meer:vintage
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.