Merry Christmas! Hier in Deventer kun je uitgaan tijdens eerste en tweede kerstdag

Door Simone Groot Lipman 17 december 2018

Heb je na een vijfgangendiner, gezwijmel met All You Need Is Love en een spelletjesmarathon zin om nog even uit je dak te gaan? Eerste en tweede kerstdag zijn dé dagen om na alle familieverplichtingen de feestdagen van je af te dansen. In Deventer kun je vooral op die laatste kerstdag heel goed stappen. De leukste feestjes hebben we voor je op een rij gezet.

Pagina 1 / 9
⟵ swipe swipe ⟶

Winter wonderland

Op eerste kerstdag kun je terecht bij DORST! voor de lekkerste beats en heerlijke cocktails. Op dinsdag 25 december pakken ze feestelijk uit met niemand minder dan The Soca Boys (Follow the Leader). En op woensdag 26 december is er een speciale editie van ‘Secret Oase’, een nacht speciaal voor winterliefhebbers. Dorst wordt volledig omgetoverd worden tot een prachtig winter wonderland van planten en bomen bedekt met een laagje sneeuw. Dennis Brugman, Onderkoffer en Hasse de Moor zorgen voor overheerlijke beats!

hoewatwaar: dinsdag 25 december van 22.00 tot 04.00 uur en woensdag 26 december, van 22.00 tot 04.00 uur. Toegang is gratis!


Meer over DORST ontdekken?

DORST cocktailbars

Vandaag gesloten

Brink 38, Deventer

Bekijk meer:cocktailbars

Top 2000 café @ De Hip

Eén van de mooiste Hip weken van het jaar komt er weer aan. Dan hebben we het natuurlijk over de Top 2000 Café week. Vanaf tweede kerstdag tot en met oudjaarsdag is het raak. Radio uit, band aan: Elke dag tussen 16.00 en 20.00 uur gaat Radio 2 even uit en speelt een gelegenheidsband synchroom een lied uit de Top 2000.

hoewatwaar: woensdag 26 december opent vanaf 14.00 uur het Top 2000 Café haar deuren.


Meer over De Hip ontdekken?

De Hip cafés

Vandaag gesloten

Brink 21, Deventer

Bekijk meer:cafés

Foute Kersttrui party

Dat is mooi makkelijk, even geen keuzestress! Want café In den Borrelaer organiseer een Ugly Sweater Christmas Party! Want hey, in je prachtige kersttrui voel jij je op je kerst-best. Dus geen ingewikkelde dresscode en kom gezellig in je trui (je foute kerst-trui!). Op tweede kerstdag is het café aan het Grote Kerkhof geopend om de kerstsfeer maximaal aan te zetten. Be Merry!

hoewatwaar: woensdag 26 december van 17.00 tot 01.o0 uur.


Meer over In den Borrelaer ontdekken?

In den Borrelaer Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Grote Kerkhof 33-34, Deventer

Bekijk meer:Permanent gesloten

Kerst Bingo

Voor een goede kerstborrel kun je terecht bij café De 7e Hemel. Op eerste kerstdag zijn ze geopend vanaf 15.00 uur. En op tweede kerstdag wordt er de hele dag Hemelse top-100 gedraaid. Blijf vooral even hangen, want vanaf 20.00 uur is er een kerst bingo!

hoewatwaar: 25 en 26 december vanaf 15.00 uur.


Meer over De 7e Hemel ontdekken?

De 7e Hemel cafés

Grote Kerkhof 28, Deventer

Bekijk meer:cafés

DAVO Danst

Wat doe jij met kerst, als de familie de deur weer uit is? Juist! Zo snel mogelijk op je dansschoenen naar Davo! De brouwers bouwen weer een feest met de oude vertrouwde DAVO DJ Duo: Danspartners in Nood. Ze zorgen voor een kerstig uitgedoste brouwerij met lampjes, kerstballen en kerstdingen, maar bovenal met een hele hoop koud bier. Proost!

hoewatwaar: woensdag 26 december, van 19.00 – 01.00 uur. Aanvang DJ’s 20:00 uur, toegang is gratis.


Meer over DAVO Brewpub ontdekken?

DAVO Brewpub cafés

Vandaag gesloten

Sluisstraat 6, Deventer

Bekijk meer:cafés

The Dutch Queen Tribute

Vind je Queen helemaal te gek? Tweede kerstdag kun je gewoon meeblèren met de grootste hits van deze legendarische band. De band The Dutch Queen Tribute gaat op tweede kerstdag allerlei bekende (kerst)hits vertolken in het Burgerweeshuis. Aangevuld met overige grote hits uit het repertoire van Queen. Thank God, It’s Christmas!

hoewatwaar: woensdag 26 december, van 21.00 – 00.00 uur. Tickets kosten €18,50.


Meer over Burgerweeshuis ontdekken?

Burgerweeshuis poppodia

Vandaag gesloten

Bagijnenstraat 9, Deventer

Bekijk meer:poppodia

Xmas Party

Sluit jouw tweede kerstdag feestelijk af! Vanaf 21.00 uur start de Xmas Party bij De Heeren. Samen met je vrienden, een goede DJ en de lekkerste hapjes & drankjes… Wat wil je nog meer?!

hoewatwaar: woensdag 26 december, vanaf 21.00 uur. Toegang is gratis.


Meer over De Heeren ontdekken?

De Heeren cafés

Vandaag gesloten

Brink 72, Deventer

Bekijk meer:cafés

DJ Jean

Op 26 december komt koning van de draaitafels DJ Jean de afterparty van je kerstdiner verzorgen. Hij is bekend van hits als “The Launch” en “Every Single Day” en na een internationale carrière heeft hij tijd gevonden om Boode te bezoeken!

hoewatwaar: woensdag 26 december, van 21.00 – 02.00 uur. Tickets aan de deur kosten 7 euro.


Meer over Boode ontdekken?

Boode restaurants en horeca

Op aanvraag

Brink 10, Bathmen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Derde Kerstdag @ De Tijd

Als je nog niet genoeg hebt gefeest met de kerstdagen, gaan ze bij Feestcafé de Tijd nog wel even verder. Zij organiseren namelijk een feestje op derde kerstdag! Niemand minder dan DJ tovenaar Chris Deluxe komt donderdag 27 december weer langs om de tent op z’n kop te zetten! En als klap op de vuurpijl is Desperados slechts €3,- per stuk!

hoewatwaar: donderdag 27 december van 22.00 tot 04.00 uur.


Meer over Feestcafé De Tijd ontdekken?

Feestcafé De Tijd cafés

Vandaag gesloten

Brink 73, Deventer

Bekijk meer:cafés
Pagina 1 / 9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.