Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in Deventer koop je originele handgemaakte kerstcadeaus

Aangeboden door De Parabool 23 november 2020

Ken je de Parabool in Deventer? Hier maken mensen met een verstandelijke beperking allerlei leuke dingen: van houten een borrelplank tot keramieken schaaltje. Met deze producten kun je andere mensen blij maken in de decembermaand, want ze hebben toffe kerstpakketten gemaakt.

Misschien heb je de keramieken schaaltjes of borden met de skyline van Deventer wel zien liggen bij mixstore JEPPE? Of zag je een van de andere producten van de Parabool bij de Mosterdfabriek? Alle producten worden met heel veel liefde gemaakt door cliënten van de Parabool. Pauline Kastenberg (42) is begeleider bij de Kleurmeesters, een van de dagbestedingslocaties. ”Onze cliënten zien het als hun werk. Het geeft structuur aan hun dag. Ze zijn heel trots als er iets verkocht wordt.”

Een kerstpakket van de Parabool

Je kunt in de winkels of webshop een cadeautje kopen, maar het is ook mogelijk om een compleet kerstpakket te bestellen voor je medewerkers of als cadeau voor familie of vrienden.. Het kerstpakket van de Parabool is een uniek, lokaal én handgemaakt cadeau. Er zijn verschillende lekkere pakketten samengesteld. Eentje voor de ontbijtliefhebbers, een pakket voor de bakfanaten maar ook aan Deventenaren die meer van hartig houden is gedacht. Dit zijn de mogelijkheden.

1. Ontbijtpakket

Dit leuke ontbijtpakket bestaat uit twee keramieken schaaltjes van de Kleurmeesters, siroop en jam van het Groene Erf, eigen gemaakte granola van de bakkerij en een handgemaakte plank van de Houtwerkplaats. Dat wordt iedere ochtend smullen!

Kerstpakket 2020

2. Tapaspakket

Dit tapaspakket bestaat uit een klein wijnflesje, DAVO bier ‘Surf Ale’, twee tapasgerechtjes en toast van De Rozijnenkorf uit Deventer. Alle producten worden gepresenteerd op een handgemaakte tapasplank van de Houtwerkplaats. Verder zitten er twee vrolijke tapasbakjes bij van de Kleurmeesters.

Kerstpakket 2020

3. Bakpakket

In dit pakket zit een zelfgemaakte koekjesmix van Broeklandse Moppies van de bakkerij, een houten spatel met opdruk, theedoek en vaatdoek van ons Textielatelier en een RVS beslagkom. Met dit leuke bakpakket maak jij in een handomdraai de lekkerste koekjes.

Kerstpakket 2020

4. Een kerstpakket op maat

Heb je een vraag over een pakket of wil je graag het logo van je eigen bedrijf op het product gebrand hebben? Dat kan. Naast deze drie opties kun je bij de Parabool een kerstpakket op maat samenstellen. Wil je een van deze kerstpakketten als cadeautje aan een vriend of familielid geven? Dan kan ook. Daarnaast lichten de cliënten van het Groene Erf graag nog even toe wat je in de verschillende kerstpakketten vindt in de onderstaande video.

Voor vragen en het bestellen van je kerstpakket kun je bellen naar 0570-609575 of mail naar [email protected]

Meer lezen over de Parabool:

Bjorn Marco Parabool

Bjorn en Marco steken handen uit de mouwen op Het Groene Erf: ‘Schoffelen is het allerleukste’

Op Het Groene Erf in Schalkhaar zijn ze niet bang om vieze handen te krijgen. Van schoffelen in de t...

Martin en Monique steken de handen uit de mouwen bij Industrieel Werk: ‘Het zijn cliënten die van aanpakken weten’

Midden in een woonwijk in Schalkhaar zit de werkplaats van Industrieel Werk. Hier wordt iedere dag h...
Kleurmeesters

Kunst met een verhaal: één van onze schilders heeft een fotografisch geheugen

Midden in de nieuwbouwwijk in Schalkhaar staat het atelier van de Kleurmeesters. Vanuit deze creatie...

Rita helpt als vrijwilligster in de Mosterdfabriek: ‘Dit is gewoon hartstikke leuk werk’

Rita Dikkers (53) werkt al weer enkele jaren als vrijwilligster voor de Parabool bij de Oude Mosterf...
Parabool Schure

De Parabool heeft een nieuwe locatie geopend

Vanaf 4 februari heeft de Parabool een nieuwe locatie in Deventer. Een belevingsgericht dagactivitei...

Meer over De Parabool ontdekken?

De Parabool zorg

Vandaag gesloten

Colmschaterstraatweg 6A, Schalkhaar

Bekijk meer:zorg

adv.