Team indebuurt Deventer

De redactie van indebuurt Deventer zit in het pand van De Persgroep in Deventer, gezellig bij de redactie van de Deventer Post. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Deventer te vinden zijn.

 

Contactgegevens indebuurt Deventer

indebuurt Deventer
H.F. de Boerlaan 32
7417 DB Deventer

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Deventer

Simone Groot Lipman

Community Manager Simone

Hey! Ik ben Simone. Een hobby-fotograaf, bevlogen verhalenmaker en af en toe een kleine druktemaker. Als ‘tv meisje’ was ik de afgelopen drie jaar vooral te vinden in de televisiestudio’s in Hilversum. Als redacteur mocht ik de mooiste verhalen maken voor onder andere het ochtendprogramma Koffietijd en het zondagmiddag programma Carlo’s TV Café. Nu keer ik – met een rugzak vol ervaring – terug naar mijn roots in de mooie Hanzestad Deventer.

Ik houd van de beknopte omvang van Deventer, maar het is groot genoeg om iedereen te blijven verwonderen met alle leuke dingen. Ik ben klaar voor deze uitdaging om alles te weten te komen over de stad. Jij vertelt, ik schrijf (of film of fotografeer) om het verhaal mooi vast te leggen. Ben jij er ook klaar voor?

Lees hier meer over Simone.

E: [email protected] 

Wingerien

Gastredacteur Wingerien

Hai, ik ben Wingerien en woon inmiddels al bijna twee jaar in mijn eigen studio in het Noordenbergkwartier. Als geboren Hellendoornse met een voorliefde voor de Randstad zit ik in Deventer op de perfecte locatie, een fijne mix van beide!

Ik ben een creatieve, ondernemende Deventenaar met een passie voor mooie producten. Die passie wil ik graag met jullie delen en daarom ga ik de komende weken voor jullie op pad. zo klop ik aan bij ondernemers en ga ik binnen kijken in de mooiste Deventer stulpjes.

Lees hier meer over Wingerien.

Marjolein

Gastredacteur marjolein-binnenkijken

Hoi, ik ben Marjolein. Geboren in Den Haag, maar tijdens de basisschool verhuisd naar Deventer, dus je kunt wel zeggen dat ik hier getogen ben!

Ik woon en werk in de binnenstad van Deventer en ik verwonder me nog elke dag over de schoonheid van deze plek. k houd van nieuwe dingen ontdekken. Of dat nou een reis is naar het buitenland of een middagje winkelen in een stad die ik niet ken. Voor indebuurt Deventer ga ik dit ook doen, alleen dan in de vorm van de welbekende lijstjes. Mijn eigen stad opnieuw ontdekken en op zoek naar de leukste plekken.

Lees hier meer over Marjolein.