Team indebuurt Deventer

De redactie van indebuurt Deventer zit in het pand van De Persgroep in Deventer, gezellig bij de redactie van de Deventer Post. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Deventer te vinden zijn.

 

Contactgegevens indebuurt Deventer

indebuurt Deventer
H.F. de Boerlaan 32
7417 DB Deventer

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Deventer

Simone Groot Lipman

Commercieel Redacteur Simone

Hey! Ik ben Simone. Een hobby-fotograaf, bevlogen verhalenmaker en af en toe een kleine druktemaker. Als ‘tv meisje’ was ik de afgelopen drie jaar vooral te vinden in de televisiestudio’s in Hilversum. Als redacteur mocht ik de mooiste verhalen maken voor onder andere het ochtendprogramma Koffietijd en het zondagmiddag programma Carlo’s TV Café. Nu keer ik – met een rugzak vol ervaring – terug naar mijn roots in het mooie plaatsje Averlo (gemeente Deventer). En zeer binnenkort inwoner van het centrum van Deventer.

Ik houd van de beknopte omvang van Deventer, maar het is groot genoeg om iedereen te blijven verwonderen met alle leuke dingen. Ik ben klaar voor deze uitdaging om alles te weten te komen over de stad. Jij vertelt, ik schrijf (of film of fotografeer) om het verhaal mooi vast te leggen. Ben jij er ook klaar voor?

Lees hier meer over Simone.

E: [email protected] 

Sophie Wassink

Community Manager sophie

Hi! Ik ben Sophie. Een kleine rebel, grote levensgenieter en sinds kort een echte Deventenaar. Als freelance journalist scheurde ik de afgelopen twee jaar op mijn verroeste Gazelle Apeldoorn door om verhalen te maken voor o.a. De Stentor. Vier maanden geleden verhuisde ik op de bonnefooi naar Deventer. Zonder plan en met heel veel geluk kon ik een huisje krijgen in het mooiste straatje van de binnenstad. De verroeste Gazelle staat voor de deur. Neem me mee op sleeptouw, vertel me je mooiste verhaal, breng me naar dat ene speciale plekje of neem me mee terug naar toen.

Ik ben klaar voor het avontuur. (Bijna) niets is mij te gek. Ik schrijf alles op en deel het met jullie. Kom. Laten we samen Deventer ontdekken.

Lees hier meer over Sophie.

E: [email protected]

 

Marieke Vroom

Gastredacteur Marieke

Hee! Ik ben Marieke en kom indebuurt Deventer versterken als gastredacteur. Ik groeide op in Zevenaar, studeerde in Enschede en verhuisde twee jaar geleden naar Deventer. Ik ben druk bezig om een freelancebestaan op te bouwen en als wetenschapsjournalist ga ik graag op onderzoek uit. Ik wil weten hoe iets in elkaar zit en waarom dingen zijn zoals ze zijn. Voor indebuurt duik ik in de vele mysteries die Deventer rijk is en ga ik voor jullie op zoek naar antwoorden.

Lees hier meer over Marieke.