Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Deventer

De redactie van indebuurt Deventer zit in het pand van DPG Media in Deventer, gezellig bij de redactie van de Deventer Post. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Deventer te vinden zijn.

 

Contactgegevens indebuurt Deventer

indebuurt Deventer
Keizerstraat 43
7411 HE Deventer

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Deventer

Janneke Pol

Community Manager Janneke Pol

Ik ga voor jullie op pad in eigen stad! Op zoek naar de mooiste verhalen, verborgen feiten en leukste weetjes uit Deventer.

Schrijven is namelijk wat ik het liefst doe. Voeten in de klei, camera in de hand, pen in de aanslag.

Door mijn freelance schrijfwerk voor onder andere De Stentor heb ik heel wat verhalen mogen maken. Ik verplaats me het liefst per roestige oma-fiets. Toegegeven, als mooi-weer-fietser pak ik ook wel eens mijn oude vertrouwde Mini. En verder? Drink ik graag een biertje op de Brink, ga ik aan de wandel met teckel Sjef en trek ik zo af en toe mijn hardloopschoenen aan voor een rondje afzien (met mooi weer uiteraard). Deventer ken ik dan ook op mijn duimpje. Wat je zowel als doorgewinterde Deventenaar, toekomstige stadsgenoot of toevallige toerist moet weten? Ik kijk ernaar uit om het allemaal met jullie te delen.

Heb je tips? Ben je al tijden in de ban van een mysterie -hoe klein ook- dat eindelijk eens uitgezocht moet worden? Nieuwe hotspot in de stad? Of moet je echt even iets kwijt aan je mede-Deventenaren? Mail me dan! Dit kan via [email protected].

Sanne Albers

Commercieel redacteur

Hi allemaal! Ik ben Sanne, commercieel redacteur van indebuurt Deventer.

Oorspronkelijk kom ik uit Heeten. Een gezellig dorp, maar stiekem was ik altijd al verliefd op de mooie oude panden en knusse winkelstraatjes in Deventer. Ik ben dan ook blij dat ik sinds dit jaar tot inwoner van de stad behoor!

Waar ik mij verder mee bezig hou? Ieder weekend een potje handbal, detective series op Netflix, regelmatig een goed glas wijn drinken met vrienden en niet te vergeten mijn roodharige kat Otto.

Heb je tips, opmerkingen of vragen? Mail me dan gerust op [email protected]

Joost de Haan

Redactiestagiair Joost de Haan stagiair indebuurt Deventer

Hoi! Mijn naam is Joost de Haan en ik loop de aankomende vijf maanden stage bij indebuurt Deventer. Ik stel mij graag even aan jullie voor. Ik kom uit Terwolde en studeer Mediaredactiemedewerker (ja, het is weliswaar één woord) aan het Aventus.

Zoals ik net al aangaf woon ik – voor velen – aan de verkeerde kant van de IJssel, in Terwolde. Ik ben hier geboren en getogen. Ik heb ervoor gekozen om mijn stage te gaan doen bij indebuurt, omdat ik Deventer – met de oude binnenstad en de sfeervolle terrasjes – altijd al een gezellige stad heb gevonden. Tot februari zal ik jullie zoveel mogelijk proberen te vermaken met mijn verhalen. Naast schrijven hou ik ook van uitgaan met mijn vrienden en voetballen, wederom met mijn vrienden. De derde helft loopt voor mij het meest gesmeerd, overkomt de beste zullen we maar zeggen.

Ik zit momenteel in het tweede jaar van de opleiding mediaredactiemedewerker. Nadat ik mijn diploma heb gehaald als mediaredactiemedewerker staat er een HBO-deeltijd opleiding Journalistiek op de planning. Dan wil ik ook een plekje voor mezelf zoeken, maar ik ga mij nu eerst focussen op mijn stageperiode bij indebuurt Deventer, en ik heb er ontzettend veel zin in!

Onze gastredacteuren