Team indebuurt Deventer

De redactie van indebuurt Deventer zit in het pand van De Persgroep in Deventer, gezellig bij de redactie van de Deventer Post. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Deventer te vinden zijn.

 

Contactgegevens indebuurt Deventer

indebuurt Deventer
H.F. de Boerlaan 32
7417 DB Deventer

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Deventer

Simone Groot Lipman

Community Manager Simone

Hey! Ik ben Simone. Een hobby-fotograaf, bevlogen verhalenmaker en af en toe een kleine druktemaker. Als ‘tv meisje’ was ik de afgelopen drie jaar vooral te vinden in de televisiestudio’s in Hilversum. Als redacteur mocht ik de mooiste verhalen maken voor onder andere het ochtendprogramma Koffietijd en het zondagmiddag programma Carlo’s TV Café. Nu keer ik – met een rugzak vol ervaring – terug naar mijn roots in de mooie Hanzestad Deventer.

Ik houd van de beknopte omvang van Deventer, maar het is groot genoeg om iedereen te blijven verwonderen met alle leuke dingen. Ik ben klaar voor deze uitdaging om alles te weten te komen over de stad. Jij vertelt, ik schrijf (of film of fotografeer) om het verhaal mooi vast te leggen. Ben jij er ook klaar voor?

Lees hier meer over Simone.

E: [email protected] 

Onze gastredacteuren

Karijn Kats

Gastredacteur Karijn Kats

Hoi, ik ben Karijn, en inmiddels al bijna mijn halve leven een Deventerse. Nieuwsgierig aagje, tekstschrijver, moeder van drie muiters, liefhebber van (uit) eten, mooie spullen en reizen. Ik heb mijn eigen tekstbureau De Taalstraat.

Voor indebuurt schrijf ik columns. En die gaan over dat wat me opvalt in onze mooie Hanzestad. Ik schrijf vooral over wat mij verbaast, ontroert, vrolijk maakt of frustreert.

Lees hier meer over Karijn.

Riel

Gastredacteur riel

Hoi, ik ben Riel. Van een Amsterdammer ben ik ineens een Deventenaar. Ik was oorspronkelijk helemaal niet van plan om naar Deventer te verhuizen. Onze pijlen waren tot dan toe nog gericht op Haarlem. Het lag dus niet bepaald voor de hand om naar Deventer te verhuizen.

Ik zal gaan schrijven over mijn kennismaking met onze Hanzestad. In de vorm van een blog hoop ik zo de stad Deventer en vooral haar inwoners beter te leren kennen en verschillende pareltjes in Deventer te ontdekken.

Lees hier meer over Riel.

Marlene

Gastfotograaf marlene-haage-fotografie

Hoi, ik ben Marlene Haage. Fotograaf van beroep en woon in het schilderachtige bergkwartier van Deventer. Als ik niet bezig ben met fotografie vind ik het heerlijk uit te waaien langs de IJssel.

Ik heb een passie voor mooie portretten maken. Die passie wil ik graag met jullie delen en daarom ga ik de komende weken voor indebuurt op pad. Zo klop ik aan bij ondernemers, Deventenaren om zo goed mogelijk de karakters naar voren te laten komen. Dit alles zien jullie terug in de rubriek: ‘Bij de voordeur’.

Lees hier meer over Marlene.

Marjolein

Gastredacteur marjolein-local

Hoi, ik ben Marjolein. Geboren in Den Haag, maar tijdens de basisschool verhuisd naar Deventer, dus je kunt wel zeggen dat ik hier getogen ben!

Ik woon en werk in de binnenstad van Deventer en ik verwonder me nog elke dag over de schoonheid van deze plek. k houd van nieuwe dingen ontdekken. Of dat nou een reis is naar het buitenland of een middagje winkelen in een stad die ik niet ken. Voor indebuurt Deventer ga ik dit ook doen, alleen dan in de vorm van de welbekende lijstjes. Mijn eigen stad opnieuw ontdekken en op zoek naar de leukste plekken.

Lees hier meer over Marjolein.