Team indebuurt Deventer

De redactie van indebuurt Deventer zit in het pand van De Persgroep in Deventer, gezellig bij de redactie van de Deventer Post. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Deventer te vinden zijn.

 

Contactgegevens indebuurt Deventer

indebuurt Deventer
H.F. de Boerlaan 32
7417 DB Deventer

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Deventer

Janneke Pol

Community Manager Janneke Pol

Vanaf nu ga ik voor jullie op pad in eigen stad! Op zoek naar de mooiste verhalen, verborgen feiten en leukste weetjes uit Deventer.

Schrijven is namelijk wat ik het liefst doe. Al tijdens mijn opleiding Journalistiek was ik liever onderweg dan dat ik in de les zat. Voeten in de klei, camera in de hand, pen in de aanslag. Na een stage op de stadsredactie van Het Parool in Amsterdam, ging ik samenwonen in Deventer.

Inmiddels woon ik een jaar of vijf in dit pareltje aan de IJssel. Door mijn freelance schrijfwerk voor onder andere De Stentor heb ik heel wat verhalen mogen maken. Ik verplaats me het liefst per roestige oma-fiets. Toegegeven, als mooi-weer-fietser pak ik ook wel eens mijn oude vertrouwde Mini. En verder? Drink ik graag een biertje op de Brink, ga ik aan de wandel met onze teckel Sjef en trek ik zo af en toe mijn hardloopschoenen aan voor een rondje afzien (met mooi weer uiteraard). Deventer ken ik dan ook op mijn duimpje. Wat je zowel als doorgewinterde Deventenaar, toekomstige stadsgenoot of toevallige toerist moet weten? Ik kijk ernaar uit om het allemaal met jullie te delen.

Heb je tips? Ben je al tijden in de ban van een mysterie -hoe klein ook- dat eindelijk eens uitgezocht moet worden? Nieuwe hotspot in de stad? Of moet je echt even iets kwijt aan je mede-Deventenaren? Mail me dan! Dit kan via [email protected].

Naomi Pater

Stagiaire Naomi Pater

Hi, ik ben Naomi! Een 20 jarige meid uit Zwolle en zit op dit moment in mijn examenjaar van de opleiding mediaredactie op Landstede. Ik heb een grote passie voor interviewen, schrijven, fotografie en film.

Voor indebuurt ga ik de komende maanden met een camera en pen op zoek naar inspirerende verhalen in deze mooie Hanzestad. Ook houd ik de verschillende sociale media kanalen up to date, ga ik op zoek naar nieuws, hotspots en interessante ondernemers. Er komen veel gave dingen aan, dus stay tuned!

Lees hier meer over Naomi.

E: [email protected]

Onze gastredacteuren

Karijn Kats

Gastredacteur Karijn Kats

Hoi, ik ben Karijn, en inmiddels al bijna mijn halve leven een Deventerse. Nieuwsgierig aagje, tekstschrijver, moeder van drie muiters, liefhebber van (uit) eten, mooie spullen en reizen. Ik heb mijn eigen tekstbureau De Taalstraat.

Voor indebuurt schrijf ik columns. En die gaan over dat wat me opvalt in onze mooie Hanzestad. Ik schrijf vooral over wat mij verbaast, ontroert, vrolijk maakt of frustreert.

Lees hier meer over Karijn.

Tieme de Jonge

Gastredacteur Tieme de Jonge

Hoi, ik ben Tieme. Geboren in Zuid-Limburg, opgegroeid in Twello en sinds kort inwoner van Deventer. Na mijn studie vond ik een baan in Deventer, dus vond ik het een logische keuze om te gaan wonen in deze mooie Hanzestad.

Voor indebuurt zal ik veel gaan schrijven op het gebied van muziek. Ik heb een enorm brede muzieksmaak. Gelukkig zijn er altijd genoeg leuke optredens en events op gebied van muziek in onze Hanzestad. Ik kan dan ook niet wachten om dit in de spotlights te zetten.

Lees hier meer over Tieme.

Marlene

Gastfotograaf marlene-haage-fotografie

Hoi, ik ben Marlene Haage. Fotograaf van beroep en woon in het schilderachtige bergkwartier van Deventer. Als ik niet bezig ben met fotografie vind ik het heerlijk uit te waaien langs de IJssel.

Ik heb een passie voor mooie portretten maken. Die passie wil ik graag met jullie delen en daarom ga ik de komende weken voor indebuurt op pad. Zo klop ik aan bij ondernemers, Deventenaren om zo goed mogelijk de karakters naar voren te laten komen. Dit alles zien jullie terug in de rubriek: ‘Bij de voordeur’.

Lees hier meer over Marlene.

Riel

Gastredacteur riel

Hoi, ik ben Riel. Van een Amsterdammer ben ik ineens een Deventenaar. Ik was oorspronkelijk helemaal niet van plan om naar Deventer te verhuizen. Onze pijlen waren tot dan toe nog gericht op Haarlem. Het lag dus niet bepaald voor de hand om naar Deventer te verhuizen.

Ik zal gaan schrijven over mijn kennismaking met onze Hanzestad. In de vorm van een blog hoop ik zo de stad Deventer en vooral haar inwoners beter te leren kennen en verschillende pareltjes in Deventer te ontdekken.

Lees hier meer over Riel.