Het team

Team indebuurt Deventer

De redactie van indebuurt Deventer zit midden in Deventer in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Deventer te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Deventer

indebuurt Deventer Keizerstraat 43 7411 HE Deventer

Navigeer naar

Redactie indebuurt Deventer

Janneke Pol

Janneke Pol

Community Manager

Ik ga voor jullie op pad in eigen stad! Op zoek naar de mooiste verhalen, verborgen feiten en leukste weetjes uit Deventer. Schrijven is namelijk wat ik het liefst doe. Voeten in de klei, camera in de hand, pen in de aanslag. Door mijn freelance schrijfwerk voor onder andere De Stentor heb ik heel wat verhalen mogen maken. Ik verplaats me het liefst per roestige oma-fiets. Toegegeven, als mooi-weer-fietser pak ik ook wel eens mijn oude vertrouwde Mini. En verder? Drink ik graag een biertje op de Brink, ga ik aan de wandel met teckel Sjef en trek ik zo af en toe mijn hardloopschoenen aan voor een rondje afzien (met mooi weer uiteraard). Deventer ken ik dan ook op mijn duimpje. Wat je zowel als doorgewinterde Deventenaar, toekomstige stadsgenoot of toevallige toerist moet weten? Ik kijk ernaar uit om het allemaal met jullie te delen. Heb je tips? Mail me dan!

Sanne Albers

Sanne Albers

Commercieel Redacteur

Hi allemaal! Ik ben Sanne, commercieel redacteur van indebuurt Deventer. Oorspronkelijk kom ik uit Heeten. Een gezellig dorp, maar stiekem was ik altijd al verliefd op de mooie oude panden en knusse winkelstraatjes in Deventer. Ik ben dan ook blij dat ik sinds dit jaar tot inwoner van de stad behoor! Waar ik mij verder mee bezig hou? Ieder weekend een potje handbal, detective series op Netflix, regelmatig een goed glas wijn drinken met vrienden en niet te vergeten mijn roodharige kat Otto. Heb je tips, opmerkingen of vragen? Mail me dan gerust.