Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

’t Cocon Floating

Wat ons drijft is uw gezondheid

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

’t Cocon Floating

Walstraat 58 7411 GN Deventer Deventer
Maak afspraakNaar website

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 22:00
Woensdag
10:00 - 22:00
Donderdag
10:00 - 22:00
Vrijdag
10:00 - 22:00
Zaterdag
10:00 - 22:00
Zondag
12:00 - 22:00

Staat bekend om

  • Wellness
  • Medisch
  • Sport

Over ’t Cocon Floating

’T COCON – CENTRUM VOOR FLOATING

Wellness + Medisch + Sport

’t Cocon in Deventer is het centrum voor floating. Ze zijn al ruim 25 jaar met floaten bezig! Alles staat in het teken van ontspanning en herstel. Als je voor de eerste keer komt floaten krijg je een uitgebreide uitleg over wat je te wachten staat.

Het floaten vindt plaats in een, speciaal daarvoor ontworpen, ruime cabine gevuld met gezuiverd magnesiumzout. Er zijn twee cabines, elk volledig privé in een eigen ruimte met aparte omkleed- en douchegelegenheid. De zonnepanelen op het dak wekken de energie voor het floaten op, ook nog eens heel duurzaam dus!

Wat is floaten?

Floaten betekent letterlijk ‘drijven’. Nadat je voorzichtig bent gaan liggen, drijf je in een floatcabine, oftewel een Cocon, die gevuld is met een zoutoplossing in water (magnesiumsulfaat). Doordat je drijft en je lichaam zout opneemt, kunnen lichaam en geest optimaal ontspannen. Mensen die een floatsessie hebben gedaan, beschrijven die ervaring als ‘herboren worden’ of ‘volledig tot rust komen’. De avond erna goed slapen, is een bijkomstigheid die we vaak horen!

Daarnaast blijkt floaten een zeer gunstig effect te hebben op het herstel van (sport)blessures en trainingen. Ook worden er aantoonbaar goede resultaten behaald op het gebied van bijvoorbeeld pijnbestrijding, burn-out, reuma, Parkinson, fibromyalgie, RSI en chronische nek- en rugklachten zoals whiplash. Daarnaast is je huid nadien weer helemaal schoon en zacht.

Meest recent over ’t Cocon Floating

huidbehandeling

Indebuurt test: 5 x dit probeerden wij in het jaar 2020 uit voor jullie

Bij indebuurt proberen we regelmatig iets nieuws: een sport, een schoonheidsbehandeling of onze favoriet: eten! Zo ook dit jaar. Of het nu gaat om een potje apenkooi voor volwassenen, een…

Aanbiedingen van ’t Cocon Floating