Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Stichting Deventer Binnenstadmanagement

Stichting Deventer Binnenstadmanagement

Geert Grootestraat 1 7411 GS Deventer

Over Stichting Deventer Binnenstadmanagement

Over SDBM

Stichting Deventer Binnenstadsmanagement (SDBM) is een organisatie van en voor vastgoedeigenaren en ondernemers in de binnenstad van Deventer.

Het doel van SDBM

Het doel van deze stichting is: het vergroten van de economische vitaliteit en de aantrekkingskracht van de binnenstad van Deventer, door middel van een sterke, structurele samenwerking tussen ondernemers, vastgoedeigenaren en gemeente. De samenwerking streeft ernaar dat het voor de veeleisende, moderne consument bruist in onze binnenstad en dat hij er graag komt, of hij nu uit Deventer komt of niet. Wat wij met elkaar willen bereiken, is dat er meer bezoekers naar de binnenstad komen en dat ze daar langer verblijven. Wij richten ons met name op consumenten uit Deventer en omgeving, voor wie de stad een onderscheidend winkel- en horeca-aanbod heeft en gezellig, gastvrij en goed bereikbaar is.

Heeft u vragen aan ons of wilt u een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met onze binnenstadsmanager Peter Brouwer: 06-51549605 u kunt ook een e-mail sturen door gebruik te maken van het contactformulier.

Meest recent over Stichting Deventer Binnenstadmanagement

lokale ondernemers

Oproep aan Deventenaren: ‘Lokale ondernemers knokken voor hun voortbestaan en jij kunt ze helpen!’

Heb jij hem al gelezen? De brief die namens Deventer ondernemers in De Stentor gepubliceerd is? Peter Brouwer: ”Het is een boodschap aan de bezoekers van de binnenstad. We roepen…


Stichting Deventer Binnenstadmanagement


Geert Grootestraat 1, Deventer