Deventer

×

indebuurt categorie├źn

Meer indebuurt

Service

SQIN huidcoaching

Een mooie stralende huid door middel van de hannah methode

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

SQIN huidcoaching

Noordenbergstraat 6 7411 NL Deventer
Maak afspraakContact opnemen

Openingstijden

Maandag
13:30 - 17:00 | 18:30 - 20:30
Dinsdag
09:30 - 13:00 | 14:00 - 17:30
Woensdag
13:30 - 17:00 | 18:30 - 20:30
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:30 - 13:00 | 14:00 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 13:30 *
Zondag
Gesloten

SQIN huidcoaching werkt op afspraak. Een afspraak maken kan online, via de website.

 

*SQIN huidcoaching is alleen geopend op zaterdag in de oneven weken.

* Let op: Afwijkende openingstijden

Staat bekend om

  • Persoonlijke aandacht
  • Bindweefselmasage
  • Huidverbetering

Over SQIN huidcoaching

Huidcoach Marieke Weustink: ”Mijn doelstelling is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren door middel van de hannah methode, producten en technieken. Hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij jij als mens helemaal centraal staat.”

Het hannah-systeem

”Door jarenlange ervaring en enorme kennis heeft Hannah Hakze (oprichtster) het hannah-systeem voor huidverbetering ontwikkeld. Dat wil zeggen dat de bindweefselmassage in combinatie met de hannah producten zorgen voor zichtbare huidverbetering! Nadat ik het ook zelf heb ervaren wil ik heel graag anderen helpen en heb ik deze producten in huis gehaald en tevens aansluitend aan mijn jarenlange ervaring als schoonheidsspecialist de hannah opleiding gevolgd.”

”Om de behandeling en het daarbij behorende productadvies zorgvuldig op maat samen te kunnen stellen zijn actuele huidwaardes dus van belang! Ik bekijk je huid nauwkeurig en maak voor elke behandeling een gedegen huidanalyse met behulp van de hannah Skin Analyzer. Hierbij zal de conditie van je huid gemeten worden op vocht- en vetgehalte, pH-waarde.
Tijdens de hannah behandeling bepaal ik wat uw huid nodig heeft. Er is dus geen standaard werkwijze voor deze behandeling.”

Over Marieke Weustink

Na een aantal jaren gewerkt te hebben als schoonheidsspecialist en ik de producten en behandelingen van hannah zelf heb ervaren heb ik de volwaardige hannah opleiding gevolgd. Ik wil dan ook graag anderen helpen met het verbeteren van de huidconditie en advies geven om blijvend resultaat te zien. Als je huid er goed uitziet voel je jezelf een stuk zelfverzekerder. Laat daarom gerust de zorg voor je huid aan mij over.

Meest recent over SQIN huidcoaching

Een andere blik op de huid: rotte kozijnen schilderen, dat doe je toch ook niet?

Oftewel; je kunt veel geld uitgeven aan botox, fillers en make-up maar als je de basis niet goed onderhoudt, dan zie je er meestal nog niet mooier uit. ”Sinds ik…

Volg SQIN huidcoaching op Instagram

Naar Instagram