Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sandton IJsselhotel

Ontspan, kom tot rust en geniet van het culinaire avontuur terwijl u uitkijkt over de prachtige skyline van Hanzestad Deventer en de IJssel.

Sandton IJsselhotel

Worp 2 7419 AD Deventer
Het restaurantKamers en suites

Bezorgen & Afhalen

Staat bekend om

  • Fantastische uitzicht op de skyline van Deventer
  • Gerechten geïnspireerd door Dutch Cuisine
  • Talloze mogelijkheden voor events!

Over Sandton IJsselhotel

Sandton IJsselhotel

Sandton IJsselhotel is een luxe designhotel direct aan de IJssel, met een prachtig uitzicht op Deventer. Een uitzicht waar u van kunt genieten in onze kamers, zalen en in het bijzonder vanaf ons topterras. Of verruil dit uitzicht met een bezoek aan Deventer door met het pontje de IJssel over te steken naar Deventer.

Arrangementen

Het Sandton IJsselhotel heeft verschillende arrangementen waardoor je tijdens de gedeelte lockdown toch kunt genieten van een diner en overnachting in Deventer.

Geniet thuis van een Afternoon Tea

Naast de verschillende arrangementen met overnachting kun je nu ook een heerlijke Afternoon Tea Box afhalen bij het hotel. Deze Afternoon Tea bevat allerlei hartige lekkernijen, zelfgemaakte patisserieën, heerlijke verse thee en vers geperst sinaasappelsap. De Afternoon Tea extra feestelijk maken? Voeg een fles Cava Clos Amador  toe voor 25 euro.

Meest recent over Sandton IJsselhotel

Favorieten van Jolanda

Favorieten van Jolanda: ‘Hier kom ik regelmatig om ideeën op te doen’

Jolanda Euren (55) woont in Colmschate en houdt van schilderen. Ze heeft momenteel een expositie hangen in Kasteel de Haere. Naast schilderen werkt ze bij een kinderopvang. Dit zijn de…