QuickTraffic B.V.

QuickTraffic B.V.

Appelstraat 44 7412 VV Deventer
Naar websiteBekijk vacatures

Staat bekend om

  • Sociaal
  • Flexibel
  • Bovenbranch gemiddeld betaald

Over QuickTraffic B.V.

QuickTraffic levert een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse verkeersveiligheid in al zijn facetten. Daar waar verkeersdoorstroming in het gedrang komt, levert QuickTraffic de oplossing. Zeven dagen per week, 24 uur per dag ook op zon- en feestdagen. Voor reguliere wegwerkzaamheden en bij calamiteiten. Bouwplaats in- en uitritbeveiliging, berm maaien of VRI uitval.

Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar. Zijn er wegwerkzaamheden of organiseert u een klein- of mega evenement? Een telefoontje waarborgt de veiligheid en doorstroming.

Onze overheid-gecertificeerde verkeersregelaars ontnemen u die zorg. Sinds maart 2009 is het niet meer toegestaan om zonder vergunning op de openbare weg het verkeer te regelen. Valetparking en het ordentelijk snel inparkeren op megaparkeerterreinen behoren tot onze regelmatige werkzaamheden.

Heeft u meer informatie nodig, of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Meest recent over QuickTraffic B.V.

De verkeersregelaars van QuickTraffic BV helpen je op weg

De verkeersregelaars van QuickTraffic BV helpen je...

Je kent het vast wel. Je rijdt naar je werk, maar wordt door wegwerkzaamheden omgeleid. Een verkeersregelaar helpt je vervolgens de goede kant op en zorgt voor de doorstroming en…

Vacatures van QuickTraffic B.V.

Verkeersregelaar m/v

QuickTraffic B.V.