Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Museum MORE

Vandaag 10:00 - 17:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Museum MORE

Hoofdstraat 28 7213 CW Gorssel

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
10:00 - 17:00

Parkeren is gratis op het museumterrein aan de achterkant van het gebouw.

Over Museum MORE

Als grootste museum voor Modern Realisme vormt de kunstcollectie van Hans en Monique Melchers de kern van Museum MORE. Het bijzondere museum heeft tot doel deze collectie, een belangrijk deel van ons nationaal cultureel erfgoed, te beheren voor toekomstige generaties en permanent voor een breed publiek toegankelijk te maken. Museum MORE wil de waardering voor Nederlandse realistische topkunst bevorderen. De nadruk ligt hierbij op 20ste-eeuwse en hedendaagse kunst. Naast de eigen collectie zijn er voortdurend wisseltentoonstellingen die het oneindig rijke spectrum van realistische kunst laten zien.

FOR REAL | Britse Realisten uit de jaren ’20 en ’30

Voor het eerst buiten Groot-Brittannië! In Museum MORE is dit najaar de grote overzichtstentoonstelling For Real te zien. Met 75 werken van maar liefst 35 kunstenaars zet het museum het beste, meest fascinerende en onverwachte van de Britse schilderkunst uit het interbellum in de spotlights.

Museumtijdschrift“Van het ophangen van de was en beeldschone portretten tot een aanklacht tegen oorlog. De vlootschouw van Britse realisten is gezellig, dramatisch en verbluffend.” 

Foto | Facebook Museum MORE
Foto | Facebook Museum MORE
Foto | Facebook Museum MORE
Foto | Facebook Museum MORE
Foto | Facebook Museum MORE

Meest recent over Museum MORE

Rest van de week vrij? Dit is er te doen in Deventer

Heb jij ook een paar extra vrije dagen opgenomen deze week? Nog even vrij na dat heftige oud en nieuw feest of gewoon nog even vakantie, wij snappen het! Gelukkig…

Ontdek meer

Musea Musea