Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Meubelplaats

Trendy woonwinkel met eigen voorraad

Vandaag 13:00 - 21:00 uur Geopend Alle openingstijden

Meubelplaats

Ceintuurbaan 209 7413 DE Deventer
Naar websiteBekijk ons assortiment

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
13:00 - 18:00
Woensdag
13:00 - 18:00
Donderdag
13:00 - 18:00
Vrijdag
13:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
12:30 - 16:30

Staat bekend om

  • Snelle levertijd
  • Persoonlijke aandacht
  • Gratis bezorging

Over Meubelplaats

Meubelplaats.nl is dé nieuwe woonwinkel van de Weerd. In 2013 startte hij het succesvolle teakplaats.nl. Hiervoor haalde hij originele teakhouten tafels, kasten en kleinmeubilair rechtstreeks uit Indonesië naar Nederland. Super goede kwaliteit tegen hele scherpe prijzen. Tijdens zijn reizen kwam hij steeds vaker andere unieke meubels tegen die ook de moeite waard waren om naar Nederland te halen. Dit waren echter geen teakmeubels en zo kwam het dat hij ze tóch maar achterliet. Het plan voor uitbreiding van de zaak speelde toen al.

Meubelplaats

Bijna drie jaar laten worden dromen omgezet in werkelijkheid als de Weerd de mogelijkheid krijgt om zijn winkelruimte te verdrievoudigen. Meubelplaats.nl is een feit! Een complete woonwinkel in de stijl die hij voor ogen had. Trendy, industrieel, groots en vooral betaalbaar. De teakhouten meubels zijn nog steeds terug te vinden in zijn assortiment. Daarnaast ook vooral prachtige stoelen, fauteuils, kasten, tafels en vloerkleden in alle soorten & maten. En wie op zoek is naar de finishing touch voor de inrichting heeft geluk: de woonwinkel heeft een enorme collectie aan woonaccessoires.

Meest recent over Meubelplaats

Aan tafel! Hier vind je die eettafel die je nergens kant-en-klaar kunt kopen

Meubelplaats ken je van de mooie trendy meubels en accessoires, maar wist je dat je er ook je eigen eettafel kunt samenstellen?  Van mango- of eikenhout tot verschillende soorten poten….