Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

KonnecteD

Maak werk van betekenis

Vandaag 08:30 - 17:00 uur Gesloten Alle openingstijden

KonnecteD

Schonenvaardersstraat 9 7418 CC Deventer
Naar websiteContact opnemen

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Mensen voorop
  • Leren en werken
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Over KonnecteD

KonnecteD is een werkleerbedrijf voor inwoners uit de gemeenten Deventer en Olst-Wijhe. Deventer Werktalent en Sallcon zijn onderdeel van KonnecteD. We helpen mensen bij hun ontwikkeling. Dat doen we om de kans te vergroten dat zij kunnen meedoen op de arbeidsmarkt. We bieden begeleiding, werk, opleiding en training. Ook zijn wij een sociale werkgever voor onze kandidaat werkenden en voor hen die afhankelijk zijn van beschutte arbeid.

Wij verbinden kandidaat werkenden, kandidaat werkzoekenden en werkgevers vanuit ons motto: maak werk van betekenis. We geloven namelijk dat iedereen betekenisvol werk kan doen. Dit kunnen we niet alleen. Daarom werken we samen met bedrijven en organisaties, overheid, onderwijs, zorg, familie en vrienden. Met iedereen die ook waarde ziet in betekenis, naast of boven winst.

Heb je een vraag over (het vinden van) werk, verder leren of een baan die beter bij je past, dan kun je bij ons terecht. Als jouw ervaring (nog) niet goed aansluit bij de huidige arbeidsmarkt ook. Bijvoorbeeld voor begeleiding of training in onze werkleerroutes. Is het door persoonlijke omstandigheden nog niet mogelijk om in loondienst te werken? Dan ondersteunen wij je bij het vinden van een geschikt alternatief.

Kijk voor meer informatie op onze site www.konnected.nl

Meest recent over KonnecteD

Teun en Lisa

Teun en Lisa van mijnpizzaoven.nl: ‘Deze samenwerking brengt mensen samen’

Het familiebedrijf van Lisa en Teun, mijnpizzaoven.nl is ontstaan uit een gezamenlijke passie voor koken, bakken en samen zijn met vrienden en familie. Maar ook de wens om sociaal te…