Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hans Anders Deventer – Keizerstraat

Vandaag 09:30 - 18:00 uur Geopend Alle openingstijden

Hans Anders Deventer – Keizerstraat

Keizerstraat 2B 7411 HG Deventer

Volg ons

Openingstijden

Maandag
09:30 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Over Hans Anders Deventer – Keizerstraat

Hans Anders maakt goed horen en zien betaalbaar voor iedereen. Door trouw te blijven aan wie we zijn, kunnen we dag in dag uit duizenden klanten blij maken. Ook nú, in deze coronacrisistijd. Daarbij weten we maar al te goed, dat ogen en oren je verbinden met de wereld om je heen. Je wilt zeker zijn van de beste oog- of oorzorg. Je zoekt naar de meest deskundige mensen om je te helpen. Maar ook naar een passende en leuke bril, die uiting geeft aan wie je bent. Tegelijkertijd wil je niet de hoofdprijs betalen. En ruimte overhouden in je portemonnee voor meer dan een bril. Voor lenzen in combinatie met een bril. Of voor dat bijna onzichtbare hoortoestel.

We houden ervan om met onze klanten mee te denken. En door ons brede assortiment en onze deskundige blik vinden we altijd een bril die precies bij je past. Zonder dat je daarvoor de hoofdprijs betaalt. Een service waar je ‘u’ tegen zegt, maar een prijs waar je gewoon ‘je’ tegen kunt zeggen.

Meest recent over Hans Anders Deventer – Keizerstraat

Nieuwe service: je kunt bij deze opticien privé shoppen

Ben je toe aan een nieuwe bril, of is je huidige montuur aan vervanging toe? Dan kan het zijn dat je dit hebt uitgesteld omdat je het te risicovol vindt…

Ontdek meer

Opticiens Opticiens