Foto: Nena Daksic / Dutchview

Openingstijden

Maandag
Geopend
Dinsdag
Geopend
Woensdag
Geopend
Donderdag
Geopend
Vrijdag
Geopend
Zaterdag
Geopend
Zondag
Geopend

Over FlexWhere

Steeds meer organisaties stappen over op hybride werken. Deze combinatie van thuiswerken en werken op kantoor is voor veel medewerkers een uitkomst. Het Deventer bedrijf Dutchview Information Technology maakt daarom al ruim tien jaar FlexWhere. Met deze handige app reserveren medewerkers zelf een werkplek of vergaderruimte en lokaliseren ze snel hun collega’s. De gemeente Deventer gebruikt deze software al jaren.

Met FlexWhere zie je thuis op mobiel of laptop al welke flexplekken en vergaderruimtes beschikbaar zijn op kantoor. Die kun je in de ochtend al reserveren, nog voordat je naar je werk gaat. Of plan vast vooruit en leg de werkplekken vast voor de dagen dat je naar kantoor wil komen.

Zie de werkplekken op de digitale plattegrond

De digitale plattegrond in de app laat verschillende soorten werkplekken zien. Denk aan zit-staplekken of stilteplekken. Als je graag in de buurt van een bepaalde collega wil zitten, is dat ook te regelen via de app. Die collega vind je via de zoekbalk in FlexWhere. Daarmee lokaliseer je ook snel een ICT-medewerker of een BHV’er, in geval van nood.

Eenmaal op kantoor log je in, of plaats je je laptop in een docking station. Zo weet FlexWhere meteen waar je aan de slag bent. Je kunt ook zelf op FlexWhere voor Desktop aangeven waar je werkt. Zit je niet op kantoor, zet dan ‘Extern werken’ aan. Je collega’s weten dan dat je niet fysiek aanwezig bent.

Privacy en security goed geregeld

FlexWhere is ontworpen met privacy en beveiliging als uitgangspunt. Het systeem haalt alle gegevens direct van de systemen van de organisatie. Er worden geen gebruikersgegevens voor langere tijd opgeslagen. Dat betekent dat er geen data rondzwerven. Alle servers staan in de EU en iedereen die werkt aan FlexWhere heeft een geheimhoudingsverklaring ondertekend en een VOG ingeleverd.

Foto: Natalia Pawlak / Dutchview

Geanonimiseerde statistieken voor managers

Ook managers kunnen niet zien waar je hebt gewerkt. Ze hebben wel toegang tot uitgebreide statistieken, maar die zijn geanonimiseerd. Als manager zie je bijvoorbeeld welke werkplekken populair zijn en welke niet. Je ziet wanneer de meeste medewerkers naar kantoor komen en je kunt zien welke vergaderplekken drukbezet zijn. Je kunt daarop actie ondernemen, zoals het beter inrichten van het kantoor. Of het beter aansturen van de schoonmaak en het bedrijfsrestaurant.

IT’ers zijn blij met alle instellingen

Ben je IT’er? Dan zul je ook blij worden van FlexWhere. De app is zo simpel in gebruik, dat er nauwelijks vragen zullen komen. Er zijn veel settings die jou het leven makkelijker maken en je koppelt met je eigen bekende systemen. FlexWhere is SaaS, dus je krijgt altijd de laatste versie. FlexWhere is er voor Android, iOS, Apple, Windows en zelfs Linux.Voor iedere organisatie die hybride gaat werken, is het managen van de werkplekken een belangrijk onderdeel. Dan is FlexWhere onmisbaar. Je voorkomt chaos bij de werkplekken en krijgt waardevolle inzichten in het kantoorgebruik. FlexWhere zelf uitproberen kan trouwens gratis via trial.flexwhere.com.

Openingstijden

Maandag
Geopend
Dinsdag
Geopend
Woensdag
Geopend
Donderdag
Geopend
Vrijdag
Geopend
Zaterdag
Geopend
Zondag
Geopend

Bekijk meer