Ed Controls

Werk samen aan kwaliteit op de bouwplaats

Nu geopend

Naar alle Openingstijden
Ed Controls
Foto: Ed Controls

Openingstijden

Maandag
Geopend
Dinsdag
Geopend
Woensdag
Geopend
Donderdag
Geopend
Vrijdag
Geopend
Zaterdag
Geopend
Zondag
Geopend

Staat bekend om

 • Heldere projectcommunicatie
 • Kwaliteitsborging
 • Digitaal documenteren
 • Gebruiksgemak
 • Data & rapportage
 • Voor Android en iOS

Over Ed Controls

Leg alle informatie digitaal vast, raadpleeg belangrijke documenten en wijs actiepunten toe aan de juiste persoon. Dat allemaal via gebruiksvriendelijke software van het Deventer bedrijf Dutchview Information Technology. Met hun app Ed Controls bewaak je als bouwprofessional de kwaliteit en veiligheid van ieder bouwproject. Vanaf de start tot en met de oplevering en het beheer.

Ed Controls maakt werken op de bouwplaats beheersbaar en zorgt voor een betere kwaliteit. Met tickets leg je opleverpunten vast en borg je kwaliteit. Niet via bergen mails, losse foto’s en papierwerk, maar via één gebruiksvriendelijke app. Daarmee leg je kwaliteit digitaal vast en deel je alle informatie met de juiste personen. Overzichtelijk, snel en op alle devices.

Kwaliteitsborging en checklijsten

Voer inspecties, kwaliteitscontroles en keuringen digitaal uit op locatie. Met Ed Controls gaat dat snel en nauwkeurig. De checklijsten, of audits, bereid je voor op kantoor. Op de bouwplaats kunnen specialisten die vervolgens aflopen. Beantwoord de vraag, voeg één of meerdere foto’s toe en op naar het volgende actiepunt.

Data en rapportage

De verzamelde informatie blijft op streng beveiligde servers beschikbaar, samen met automatisch gegenereerde keuringsrapportages. Met de ingebouwde Bibliotheek heb je alle relevante documenten en tekeningen altijd bij de hand, of je nu op kantoor zit of op de bouwplaats bent. Een rapport voor de klant is zo uitgedraaid.

Projectprestaties van de betrokken partijen worden realtime weergeven, zodat jij het project efficiënt kan managen. Analyseer achteraf de prestaties en zet deze input eenvoudig om naar bruikbare statistieken. Deze statistieken helpen je de werkwijze te optimaliseren voor alle toekomstige projecten.

Gebruiksgemak voorop

Geen onnodige toeters of bellen. Ed Controls biedt precies wat je nodig hebt om je werk te doen. Door een slim rollenmanagement geeft Ed Controls iedereen de functionaliteiten die nodig zijn. Snel met de makkelijke app een foto maken op de bouwplaats, of via de website uitgebreide managementanalyses maken op kantoor. Het kan allebei.

Ed Controls is zelden de enige software in een bouwbedrijf. Daarom bieden we een open API, zodat je koppelingen kunt maken met andere software. Of koppelingen gebruiken die al gemaakt zijn. Zoals KYP Project voor planningen of het Woningborg Kwaliteitsborging Instrument (WKI) om straks te voldoen aan de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). 

Of je nu aannemer, uitvoerder, architect of bouwplaatsmanager bent, zorg dat jij en je mensen het werk digitaal vastleggen met Ed Controls. Dan scheelt iedereen tijd en dus geld.

Openingstijden

Maandag
Geopend
Dinsdag
Geopend
Woensdag
Geopend
Donderdag
Geopend
Vrijdag
Geopend
Zaterdag
Geopend
Zondag
Geopend

Staat bekend om

 • Heldere projectcommunicatie
 • Kwaliteitsborging
 • Digitaal documenteren
 • Gebruiksgemak
 • Data & rapportage
 • Voor Android en iOS