Easyslim.nu Deventer

Simpel, Snel, Slank

Vandaag 09:00 - 21:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Easyslim.nu Deventer

H.J.Ph. Fesevurstraat 9 7415 CM Deventer
Maak afspraakContact opnemen

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
13:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Snel en makkelijk afvallen
  • Voordeel van de behandeling: 94% spierbelasting ten opzichte van 29% in de sportschool, daar kun je niet tegenop sporten!
  • Op maat gemaakt programma

Over Easyslim.nu Deventer

Easyslim.nu is een afslankstudio waar je met hulp van een gepatenteerd en geavanceerd apparaat plaatselijk afslankt en spieren opbouwt.

Door middel van behandelingen met het systeem wordt door de ultrasound techniek vet uit de vetcel losgetrild en via het lymfestelsel afgevoerd. Tegelijkertijd worden met behulp van elektrostimulatie  spieren opgebouwd. Hierdoor wordt ook cellulite minder en wordt een slap geworden huid weer mooi strak. Afslanken was nog nooit zo easy en leuk!

Het aantal behandelingen hangt af van de hoeveelheid lichaamsvet en hoe je er zelf uit wilt zien. Zowel het afbreken van vet als het opbouwen van spieren gebeurt tijdens de behandeling. Het apparaat doet het werk, terwijl je ontspannen ligt. Er is dan ook geen kans op blessures. Kom zelf ervaren wat de Easyslim.nu methode voor jou kan betekenen.

Meest recent over Easyslim.nu Deventer

Paar kilootjes kwijt voor de vakantie? Op deze manier kun je ‘easy’ en slim afvallen

Paar kilootjes kwijt voor de vakantie? Op deze man...

Op dit moment, met de bikini bijna alweer in de koffer, klinken termen als ‘verlies van centimeters’, ‘spieropbouw’, ‘vermindering van cellulite en vetverlies’ vrijwel iedereen als muziek in de oren….