Deventer

×

indebuurt categorie├źn

Meer indebuurt

Service

Dijkmans

duurzaam en slim (af)bouwen

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

Dijkmans

Nieuwe Markt 3 7411 PA Deventer
Contact opnemenNaar website

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
10:00 - 16:00
Dinsdag
10:00 - 16:00
Woensdag
10:00 - 16:00
Donderdag
10:00 - 16:00
Vrijdag
10:00 - 16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden langskomen is mogelijk op afspraak.

Staat bekend om

  • Wanden
  • Vloeren
  • Plafonds

Over Dijkmans

Dijkmans vertegenwoordigt en levert verschillende merken voor vloeren, wanden en plafonds en aanverwante producten. Denk hier bijvoorbeeld aan Siparila en Hansapanel voor wand- en plafonds en Tech-Floor, Hansafloor of Wolsing Kunststofvloeren voor vloeren maar ook aan Svedex voor deuren en PIF voor isolatie oplossingen.

Dijkmans is altijd op zoek naar decoratieve, innovatieve en duurzame oplossingen voor de (af)bouw van woningen en utiliteitsgebouwen. Wij denken dat duurzame ontwikkeling in combinatie met design en gemak tot nieuwe zakelijke kansen leidt en dat het Dijkmans de kans geeft om verdere bedrijfsgroei te blijven realiseren.

Voor het duurzaam bouwen heeft Dijkmans het Smart2Build concept gelanceerd! Smart2Build is een samenwerking van verschillende partners om een nieuwe manier van bouwen te promoten en haar klanten hierin te begeleiden. Wij geloven dat het traditioneel bouwen binnen een paar jaar niet meer kan in Nederland door tekort aan geschoold personeel, de woningnood en het aanbod van nieuwe en duurzamere bouwoplossingen.

Kom voor inspiratie en uitleg naar onze mooie showroom in het centrum van Deventer of maak een afspraak!

Meest recent over Dijkmans

Nooit meer doen: je vloer dweilen met een flesje Ajax! En dit is waarom…

”Met de goedkopere schoonmaakmiddelen verpest je juist je vloer”, aldus Henk Jeurissen mede-eigenaar van Dijkmans. ”Het schoonmaakmiddel maakt de vloer niet echt schoon. Je moet eigenlijk een middel het hebben…

Ontdek meer

Woonwinkels Woonwinkels