Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vakantiekilo’s kwijt? Zo kom je er weer vanaf

Aangeboden door Easyslim.nu Deventer 14 september 2020

Wijntjes en bitterballen op het terras, barbecueën met vrienden en veel ijsjes. In de zomer is het lastig om een gezonde levensstijl aan te houden, en dan kom je sneller aan. Hoe je die vakantiekilo’s weer kwijt raakt? Dat vertelt Leny du Burck van Easyslim.nu: ”Ik help je afvallen op een ontspannen manier.”

Leny had zelf sinds haar pubertijd problemen met haar gewicht. Met Easyslim.nu viel ze in vijf maanden tijd 23 kilo af. ”Dat doet mentaal veel met je! Ik zit anders in m’n vel nu, letterlijk en figuurlijk.” Met haar ervaring helpt ze anderen om hun doel te bereiken. ”Dat doel is voor iedereen anders, of je nu vijf of tien kilo af wilt vallen of gewoon spieren op wilt bouwen.”

Maar er zijn meer succesverhalen. Ze viel Monika van Doorn (54) 22 kilo af. ”Sommige collega’s herkenden me niet meer, vertelde de Deventenaar eerder aan indebuurt.

Afvallen Deventer
Monika voor en na haar behandelingen bij Easyslim.nu

Hoe werkt het?

Bij Easyslim.nu kun je afvallen zonder naar de sportschool te gaan. Dat werkte voor Monika: ”Ik zag de sportschool als verplichting, een afspraak bij Easyslim.nu niet. Je ligt rustig op de behandeltafel terwijl het apparaat zijn werk doet, in de sportschool moet je druk bezig.”, aldus Monika. De afslankstudio werkt met een apparaat met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasound techniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd worden je spieren getraind met elektrostimulatie. Zo train je je spieren terwijl je ontspannen en comfortabel op een behandeltafel ligt. ”Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is geheel pijnloos en veilig”, verzekert Leny.

‘Ik weet hoe het is als je niet lekker in je vel zit’

”Ik begon in 2018 met mijn studio in Deventer en vind het nog steeds leuk. Het is fijn om mensen te helpen met afvallen omdat ik weet wat het met je doet als je niet lekker in je vel zit.” Leny begeleidt haar klanten ook op gebied van gezonde voeding. ”Door de combinatie van de ‘training’ bij ons en een gezond voedingspatroon en mijn begeleiding help ik je naar een gezonder gewicht.”


Meer over Easyslim.nu Deventer ontdekken?

Easyslim.nu Deventer beauty en wellness

Vandaag gesloten

Keulenstraat 11A-F, Deventer

Bekijk meer:beauty en wellness

Lees ook:

Leny afvallen Easyslim.nu

Leny viel 23 kilo af: ‘Dat doet wat met je, zowel fysiek als mentaal!’

Sinds haar pubertijd had Leny du Burck (58) al problemen met haar gewicht. ''Ik was altijd aan het j...
Easyslim.nu Deventer

Je spieren trainen zonder naar de sportschool te gaan: ‘Mijn hernia klachten zijn afgenomen’

Leny du Burck (58) heeft drie hernia's, Easyslim.nu zorgde ervoor dat haar haar klachten verminderde...
afvallen Easyslim.nu

Coronakilo’s kwijt? ‘Dat kan ook zonder naar de sportschool te gaan’

Begin deze maand gingen de sportscholen weer open. Voor veel mensen het moment om de knop om te zett...

adv.