Nagenieten: check hier de foto’s van Deventer op Stelten 2018

Door Simone Groot Lipman 8 juli 2018

Als je dit weekend in de binnenstad was, kon je er niet omheen: Deventer op Stelten. Op en rondom de Brink, Beestenmarkt, Nieuwe Markt, Boreel en het Worpplantsoen waren er allerlei optredens door artiesten uit binnen- en buitenland. Indebuurt maakte natuurlijk een heleboel foto’s van het straattheaterfestival. Dus heb je het gemist of wil je gewoon even nagenieten? Bekijk de foto’s hier.

<< < Pagina 2 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Vrijdag

Foto's | indebuurt Deventer
Foto | indebuurt Deventer

Met onder andere de voorstelling Cie Furinkaï op Nieuwe Markt, de publiekstrekker Cirque Inextremiste op het Worpplantsoen en Theater Gajes in de Boreeltuin.

Zaterdag

Foto's | indebuurt Deventer

Zaterdagmiddag zagen we The Geezers in de Walstraat, Noustube #2 bij Lamme van Dieseplein, Remue ‘la Fabrique’ in de Broederenstraat en namen we een kijkje bij de miniatuurvoorstelling van Electric Circus. ’s Avonds zagen we de ‘breidames’ van Jelicious, de prachtige beren van Remue Ménage en een hoop vuurwerk bij Theater Titanick.

Zondag

Foto's | indebuurt Deventer
Foto | indebuurt Deventer

Vandaag namen we een kijkje op de Brink bij de muzikanten van Le Snob en de drie hooghartige deftige dames van Teatro Pavana. Uiteraard waren we ook bij het spektakel van Olivier Grossetête. Morgen volgt het volledige verslag van begin tot eind!

< < Pagina 2 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.