Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat zou jij doen met het pand van voormalig Chinees restaurant Shang Hai?

Door Janneke Pol 17 november 2019

Voormalig Chinees restaurant Shang Hai staat te koop, al een tijdje. Het gebouw is niet leeg, de inboedel staat erbij alsof het restaurant vanavond weer open gaat. Dat gebeurt echter al enkele jaren niet meer. Wij van indebuurt vroegen ons af: hoe kunnen we dit pand weer nieuw leven inblazen?

De eigenaren van het pand aan de Twelloseweg zijn al sinds februari 2018 op vakantie, als we de papiertjes achter de ruiten mogen geloven. De planten in de vensterbank beginnen op een verzameling droogbloemen te lijken, zelfs het bestek en de servetten liggen nog op hun plaats. Waar aan het begin van de verkoop en rond bedrag van negen ton werd gevraagd, is de prijs inmiddels naar beneden bijgesteld op € 775.000,- k.k. Die inboedel krijg je er trouwens direct bij.

Foto|indebuurt

De makelaar spreekt van een “bedrijfswoning met restaurant gelegen op een mooie, gewilde (woon)locatie. Het object is prima geschikt als locatie voor wonen en werken met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.” Totale perceeloppervlakte? Zo’n 1.100 m². Het restaurant zelf heeft een oppervlakte van 505 m² en valt onder de bestemming ‘horeca art. 8’. Wij kijken even door de rood-geel bestickerde ruiten en afwezigheidsbriefjes heen. Wat zou er van dit pand gemaakt kunnen worden?

Pannenkoekenhuis of steakhouse?

We blijven eerst even in de horecasferen. Ooit was het pand een bruine buurtkroeg. Zitten de buurtbewoners daar nog op te wachten? Wie weet! Richt je je liever op de kids in deze kinderrijke buurt? Dan zou je een pannenkoekenhuis kunnen proberen. Genoeg ruimte voor bijpassende speelgelegenheid. De makelaar oppert ook een steakhouse als optie.

Foto|indebuurt

Kinderopvang?

Even weg van de horeca, maar door op de kinderen. We zien dat zich naast het pand een basisschool bevindt. Hoe makkelijk is het om de jongste bij de kinderopvang te brengen, en slechts een paar stappen verder grote broer of zus af te zetten? Volgens de makelaar is het pand geschikt voor de bestemming kinderopvang.

Praktijk aan huis?

Ook voor een praktijk aan huis mag dit pand, met woonruimte, gebruikt worden. Zo kan hier een fysiotherapeut, orthodontist of consultatiebureau goed terecht om te wonen en te werken!

Zoveel mogelijkheden, zo weinig gegadigden voor dit pand dus! Wat zou jij ermee doen?

Foto|indebuurt

 

Deze huizen staan vlakbij een van de Deventer parken en zijn nu te koop!

Hoe lekker is het om je deur uit te lopen en direct een mooi groen park te zien? Deze huizen staan v...

Waarom zijn er geen winkels in Knutteldorp?

Gezellig hoor, in Knutteldorp wonen. Maar waarom is daar eigenlijk geen winkel te vinden? Dat is wat...

 

adv.