7 x dit herken je als je na je studie in Deventer blijft wonen

Door Simone Groot Lipman 10 januari 2019

Je bent naar Deventer gekomen om te studeren, je hebt er de tijd van je leven gehad en nu ben je groot en volwassen. Ja, je bent afgestudeerd en je hebt een baan. Maar nee, het mooie Deventer ga je natuurlijk niet verlaten voor de Randstad. Deze dingen herken je als je als oud-student in Deventer blijft. 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Niet helemaal mijn scene

Dat moment dat je per ongeluk op een studentenfeest belandt, versierd wordt door een eerstejaars en besluit om er toch maar het beste van te maken.

Leedvermaak

Het moment dat je langs het Saxion, Aventus of de bieb fietst in de tentamenperiode, al die vermoeide koppen ziet en denkt: muwahahah, never again!

Time flies

Dat moment dat je een groepje studenten hoort praten over een hype waar jij nog nooit van gehoord hebt. Word ik zo snel oud?

Nooit meer studentenkorting

Dat moment dat je je realiseert dat de prijzen zonder studentenkorting toch nét even iets anders zijn.

Masterchef

Het moment dat je je abonnement op Domino’s en opwarm maaltijden opzegt. Eigenlijk kun je best wel zelf koken. Met groenten enzo.

Vaste bedtijden

Dat moment dat je jezelf eraan moet herinneren dat je niet meer kunt gaan stappen op dinsdag- of donderdagavond. Niks geen ochtendcollege skippen en aan een Deventer kwartiertje doen je collega’s ook niet.

Dag nachtrust

Dat moment dat je wakker schrikt van harde muziek of dronken gejoel in de straten. Vroeger was jij de veroorzaker, nu ben jij degene die uit het raam roept om te klagen. Karma is a bitch.

Lees ook:

fietsers-regen-storm

5 x emoties die je voelt als fietser in Deventer (in gifjes)

Wij zijn gek op Deventer. Echt hoor. Maar laten we eerlijk wezen: een fietsritje hier - in dit chaot...
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.