Deze bekende Nederlanders komen in 2019 naar Deventer

Door Simone Groot Lipman 18 december 2018

Yes, 2019 wordt weer een heel fijn jaar om bekende Nederlanders in Deventer te spotten. In het nieuwe jaar komen er namelijk een heleboel bekende Nederlanders deze kant op voor hun shows en concerten. In dit lijstje ontdek je welke data niet in jouw agenda mogen ontbreken. Wie weet scoor je wel een foto met jouw favoriete BN’er!

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Romy Monteiro

romy monteiro anp
Foto | ANP

Nadat we Romy zagen stralen in The Voice of Holland en de musical The Bodyguard, was ze niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Wat een stem! Heb je haar nog nooit live zien performen? Dan is dit je kans! Eind februari zingt ze de sterren van de hemel in Deventer Schouwburg.

3JS

Fan van 3JS? Kom dat even goed uit, want na vele succesvolle tournees langs de grootste Nederlandse theaterzalen zijn nu eindelijk de poppodia aan de beurt. Zo doen ze in maart een bezoekje aan het Burgerweeshuis.

Miss Montreal

miss montreal anp
Foto | ANP

De rockchick Sanne Hans is in mei in onze Hanzestad te vinden. Afgelopen twee jaar was het vallen en opstaan voor The Voice jurylid Sanne Hans. Miss Montreal kijkt in haar theatershow terug op die hectische periode van haar leven, met een lach en een traan. Ze staat nu met haar vierde programma in de theaters: ‘Fu-Fu-Fu-F♥ck it’.  Verheug je dus op een heerlijke, openhartige en humoristische avond. 

De Dijk

de-dijk-anp
Foto | ANP

Liedjes als Als ze er niet is, Ik kan het niet alleen en Mag het licht uit kent iedereen. We hebben het natuurlijk over De Dijk! Hun mix van soul, blues, rock en chanson, de typerende, doorleefde stem van Huub van der Lubbe in combinatie met de fantastische muzikanten zorgen ervoor dat De Dijk nog show na show uitverkoopt. Dus wees er snel bij, voordat ook dit optreden in Deventer is uitverkocht.

OG3NE

ogene-anp
Foto | ANP

De meiden van OG3NE slaan Deventer ook niet over tijdens voor hun Sweet Harmony Tour. Gelukkig maar, want deze zangeressen hebben een gouden keeltje.

Misschien vind je dit ook leuk:

ozkan

Bekende Deventenaren: deze BN’ers komen uit onze Hanzestad Deventer

Denk jij bij de term BN’er direct aan de randstad? Think again! Ook Deventer heeft heel wat beroemdh...
Bert van Marwijk

Deze bekende sporters komen uit Deventer

Dat wij Deventenaren stuk voor stuk talentjes zijn, wisten we natuurlijk al lang. Deventer is ook ee...
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.