6 x toffe logeerplekken via Airbnb in Deventer

Door Eline Doldersum 19 mei 2019

Op vakantie in eigen stad? Het kan prima in Deventer! Wist je namelijk dat er heel veel toffe logeerplekken worden aangeboden op Airbnb? Wij hebben er hier zes uitgelicht. Hallo vakantiegevoel!

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Pipowagen

airbnb-deventer-pipowagen
Foto Airbnb

Hoe leuk is dit? Op stadscamping de Worp kun je overnachten een échte pipowagen. Compleet ingericht met koelkast, mini-keuken, ventilator en klamboe. Perfecter kan bijna niet toch? Laat die vakantie maar beginnen!

Bergkwartier

airbnb-deventer-bergkwartier
Foto | Airbnb

Middenin het prachtige Bergkwartier vind je deze schattige Airbnb. Het heeft een eigen ingang, een eigen badkamer én een eigen keuken. Daarnaast staat er ook een flinke televisie, is er een Nespresso-apparaat en wifi. Wat wil je nog meer?

Romantisch

airbnb-deventer-kloostertuin
Foto | Airbnb

Wil je er even romantisch tussenuit met je lief? Dan is dit schattige tuinhuisje aan de Kloostertuin dé perfecte logeerplek. Het heeft een prachtige, lichte slaapruimte, een keuken, douche en toilet. Extra leuk: de eigenaresse van deze Airbnb kan je tegen een kleine vergoeding de Argentijnse tango leren tijdens een romantische privéles. Hoe leuk?!

Met ontbijt

Voor wie ’s ochtends meteen wil aanschuiven tijdens een lekker ontbijt: boek dan deze Airbnb. Deze kamer ligt middenin het centrum van Deventer, heeft een eigen badkamer en er wordt ’s ochtends ontbijt geserveerd óp de kamer. Beter kun je de dag niet beginnen toch?

Kleurrijke slaapplek

Ga je met een hele club op stap? Dan is deze kleurrijke woning wellicht een idee! Kook samen een maaltijd, zing rond de piano, fiets naar de stad of stook ’s avonds een vuurtje in de tuin of in de houtkachel. Alles kan. Je hebt deze woning namelijk helemaal voor jezelf.

Shelter 36

airbnb-deventer-tent
Foto | Airbnb

Bijtanken op een bijzondere plek? Boek dan een overnachting bij Shelter36. Deze logeerplek is een combinatie van een inpandige tent met een kunstzinnig vormgegeven loungeruimte. Je kunt daarnaast ook gebruik maken van je eigen badkamer!

Misschien vind je deze artikelen ook leuk:

Nico

Toerist in eigen stad: de leukste stadswandelingen in Deventer

Denk je dat je de stad op je duimpje kent? Maak dan eens een stadswandeling en we garanderen je dat ...
klopman

Toerist in eigen stad: Struin dwars door de stad en ontdek de historie van de Deventer Koek

Deventer is dé Koekstad van Nederland, dat weten we allemaal. Maar wisten jullie al dat de eerste De...
walstraat

Meer toeristen in onze stad! 9 x toeristen op een rij

Je kunt ze er zo uitpikken. Ze sloffen starend rond met rugzak op de rug, een stadsgids in de hand e...
Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.