Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis box gembershots winnen? Freshman helpt detoxen in januari

Aangeboden door Freshman 2 januari 2020

Het is januari, de maand van goede voornemens en gezond eten! Maar soms zijn we simpelweg te druk of gewoon lui om een gezonde maaltijd te koken. En dan is het een prettig idee dat je ook gezonde maaltijden kunt bestellen. Dat is wat Freshman vandaag precies één jaar doet. Om dat te vieren maak je de hele maand kans op een gratis box gembershots. Wij spraken Freshman over waarom gembershots zo goed voor je zijn en wat je moet doen om een box te winnen!

Veel mensen zijn momenteel aan het snotteren. De weerstand is in de wintermaanden vaak wat lager. Waardoor we snel verkouden en moe zijn of last van keelpijn hebben.

”Het wordt ook wel de gezonde espresso genoemd.”

Dan is het niet verkeerd om een extra energie boost te krijgen. Maar hoe? Koen: ”Een gember shot. Het wordt ook wel de gezonde espresso genoemd. Al is de smaak wel wat heftiger.” Volgens Koen kun je op een flink brandende keel rekenen, de eerste keer dat je een gember shot neemt. ”Maar daarna bloei je direct op. Als het echt vervelend is kun je daarna een glas water drinken.”

De voordelen van gember

  • Koen: ”Gember ondersteunt en stimuleert een gezonde spijsvertering. Dat komt omdat er enzymen inzitten die de spijsvertering bevorderen. Heel goed dus voor mensen die vaak last van een opgeblazen buik hebben.”
  • Gember vermindert de symptomen van misselijkheid.
  • Gember is een natuurlijk medicijn bij maagproblemen, zoals maagzuur. Koen: ”Daarnaast zorgt gember voor meer speekselaanmaak, waardoor voedsel beter verteerd wordt.”
  • Gember heeft een pijnstillende werking en blijkt goed te werken bij onder andere menstruatiepijnen en spierpijn na het sporten.
  • Gember heeft een zuiverende en ontstekingsremmende werking.
  • Gember stimuleert de doorbloeding en dit zorgt er onder andere voor dat je lekker warm blijft.

Een extra kick

Koen: ”De shots zijn ideaal om het begin van je dag een power boost te geven. Het heeft een positieve werking op je lichaam en zorgt voor de nodige extra kick.” In de Freshman gembershots zit 50% gember, 40% appelsap en 10% citroensap. De shots zijn 100% biologisch en bevatten 60ml per shot. Ze zijn minimaal 2 weken houdbaar.

Gembershots winnen

In januari maakt iedereen die een bestelling doet bij Freshman kans op zo’n box gembershots. Je dingt mee door een foto van jouw Freshman bestelling te delen op Instagram of Facebook. Vergeet niet om Freshman te taggen. Meedoen kan tot 31 januari, daarna zal Freshman twee winnaars bekend maken.

Trek gekregen in een gezonde maaltijd of denk jij die gembershots moet ik hebben? Kijk dan even bij Freshman.

Gembershots van Freshman
Foto | Freshman | De box met gembershots

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Freshman. Meer over Freshman ontdekken?

Freshman restaurants en horeca

Kleine Overstraat 24F, Deventer

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.