Vergeet even je werk: sluit het jaar warm en gezellig af bij El Popo

Aangeboden door El Popo 26 november 2018

Verrassende Mexicaanse smaken, soft tacos, onvergetelijke cocktails en verrukkelijke spare-ribs. Restaurant El Popo aan de Brink is een begrip in Deventer. Dé reden om er ook eens met collega’s heen te gaan.

Het einde van het jaar is in zicht en je kent het vast: je agenda staat vol met eindejaarsborrels en kerstdiners. Niet alleen met familie, maar ook met collega’s. Je wilt natuurlijk niet de hele tijd over werk praten, daarom zit je bij El Popo goed.

Vergaderen met cocktails

”Lekker even stoom afblazen en niet bezig zijn met werk,” dat is belangrijk volgens eigenaar Bart Mentink van El Popo. ”Collega’s of teamleden komen hier voor een leuke tijd, daarom vind je hier ook geen vergaderzaaltje met een flipover. Nee, het gaat hier om lekker eten en heel veel lachen.”

El Popo bedrijfsuitje

Gezelligste avond van het jaar

”We zorgen voor een avond die je niet snel gaat vergeten,” aldus Bart. Een groepsuitje op zijn tijd is van het grootste belang voor elk bedrijf en elke organisatie. Onder het genot van ontspanning, een lekker hapje en een drankje, praten de collega’s weer even op een andere manier met elkaar. ”En dat zorgt uiteindelijk voor een sterker en hechter team,” vertelt Bart. ”Ik zie ze het liefst met de armen om de schouders de zaak verlaten!”

Groepsarrangementen

Om het wat makkelijker te maken, heeft El Popo speciale groepsarrangementen. Zo kun je kiezen voor de Mexican Fiesta (17,50 euro p.p.) met tortilla’s die je kan vullen met authentiek Mexicaans gemarineerd en gestoofd vlees, vis en groentes. Of ga voor de The Texas Grill Party (17,50 euro p.p.) met chicken, ribs, grilled pork and real American burgers. Vega kan ook, kies bijvoorbeeld de beroemde beetrootburger. Deze twee arrangementen zijn ook in luxere uitvoering te bestellen. Pak je helemaal uit, dan valt er ook genoeg bij te boeken: een welkomstcocktail, nacho’s of een rondje tequila shots!

De arrangementen zijn geldig van maandag tot en met donderdag vanaf acht personen. Andere dagen zijn in overleg. Kijk voor meer informatie op de website.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door El Popo. Meer over El Popo ontdekken?

El Popo mexicaanse restaurants

Nu gesloten11:00 - 22:00

Brink 13, Deventer

Bekijk meer:mexicaanse restaurants

adv.