Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fijn en betaalbaar zitten (met kinderen) op het terras doe je hier

Aangeboden door ’t Pannekoekhuis Lettele 1 augustus 2019

Wil je deze vakantie (met kinderen) lekker buitenaf relaxed op een terras eten? In de schaduw of in de zon? Bij het Pannekoekhuis Lettele is beide is mogelijk. En hoe leuk, de speeltuin is vernieuwd. 

Genoeg redenen dus om dit verborgen pareltje nabij Deventer te bezoeken. Kinderen hebben alle ruime om te rennen en ravotten. Ze kunnen zich hier helemaal uitleven. Bij het familiebedrijf van eigenaar Erwin Rijk komen klanten uit de hele regio: onder meer Raalte, Bathmen, Deventer, Lettele, Heeten, Schalkhaar en Colmschate.

Vernieuwing

“We krijgen van onze gasten veel positieve reacties op de speeltuin”, vertelt Anne Boom van het restaurant enthousiast. De kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin met Oud Hollandse speeltoestellen waar ook een familieschommel is bijgekomen. De speeltuin geheel is omheind waardoor het ook veilig is voor kleine kinderen.

Stukje bij beetje worden veranderingen aangepakt. Zo is de bar een echte eye-catcher als je binnenkomt.

Versier je eigen pannenkoek

Organiseer je binnenkort een kinderfeestje? Dan is het Pannekoekhuis Lettele de perfecte locatie. Elke woensdag van 12.00 tot 17.00 uur kunnen kinderen pannenkoeken versieren. Wat daarbij is inbegrepen? Een naturel pannenkoek, lekkere versieringen, glaasje ranja, kinderijsje met verrassing en de kinderen mogen een cadeautje uitzoeken bij het weggaan. De kosten hiervoor zijn 9,95 per kind. Erg leuk, de jarige wordt extra in het zonnetje gezet (let op: reserveren is wel raadzaam)

Zoek je nog een leuke plek om binnenkort te lunchen? Sinds dit jaar is er ook een lunchkaart met gerechten die je zeker geproefd moet hebben! En zit je het liefst binnen? Tijdens warme dagen kun je ook binnen bij de airco plaatsnemen.

Wil je vast een mooi plekje reserveren? Dan kun je bellen naar 0570-551774.


Meer over ’t Pannekoekhuis Lettele ontdekken?

’t Pannekoekhuis Lettele pannenkoekenrestaurants

Gesloten12:00 - 20:00

Spanjaardsdijk 106, Lettele

Bekijk meer:pannenkoekenrestaurants

adv.