Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oproep aan Deventer thuisbakkers! Heel Holland Bakt, maar hoe bak jij?

Door Sanne Albers 12 januari 2020

Heel Holland Bakt, maar hoe zit dat in Deventer? Wij kunnen er zelf niet zo veel van maar zijn wel benieuwd naar jullie baksels! Ontploft jouw taart ook altijd in de oven? Ben jij een kei in de keuken? Of heb jij echt het beste recept voor chocoladetaart?

Vanavond is alweer de vijfde aflevering van Heel Holland Bakt te zien! Wij smullen iedere week van de afleveringen, en natuurlijk vooral van de heerlijke taarten die voorbij komen. Van Mango-meringue en appelroosjes tot chocoladetaarten met drie lagen.

De kandidaten bakken het iedere week weer voor elkaar om de mooiste en lekkerste (denken we) creaties op tafel te toveren. Als wij die moeilijke Heel Holland Bakt recepten thuis proberen gaat het vaak toch een stuk minder goed.

Heel Deventer Bakt

Wij zijn benieuwd naar jullie bakverhalen! Probeer jij de Heel Holland Bakt recepten wel eens uit? Heb jij een speciaal recept dat al heel lang in de familie zit met een mooi verhaal? Of een goeie foto van jouw ontplofte taart? Wij horen (en zien) het graag. Deel je verhaal en foto’s met ons en dan maken wij daar een mooi overzicht van. Plaats reacties en foto’s onder dit bericht op Facebook op mail ons via [email protected]

adv.