Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Marlin heeft een nieuwe menukaart en dit staat er op

Aangeboden door Marlin 1 maart 2019

Rennen naar de Brink 50 in Deventer! Want Marlin heeft een nieuwe menukaart en daar staan overheerlijke gerechten op. Onder andere een nieuw driegangenkeuzemenu voor een vaste prijs.

Dit leuke restaurant staat voor luxe op een laagdrempelige manier. Alle gerechten zijn dagvers en van een hoge kwaliteit. De specialiteit van Marlin? De Veluwse Landkip van de rotisserie in drie verschillende smaken. Jammie! De kip blijft natuurlijk op het menu en daarnaast zijn er heel veel lekkere gerechten bij gekomen.

Drie gangen voor een vaste prijs

“Nieuw seizoen, nieuwe kaart, nieuwe ingrediënten,” vertelt eigenaar Arthur Oost enthousiast. “We pakken deze gelegenheid gelijk aan om een driegangenkeuzemenu aan te bieden voor een vaste prijs. Voor €35,- per persoon hebben we een menu dat scherp in de markt staat. Uiteraard zonder concessies te doen in onze bekende kwaliteit en service.”

Marlin

Wat nog meer?

Wat staat er allemaal op de nieuwe kaart? Nou, heel veel lekkers waaronder eendenborst met een saus van Pedro Ximenez, coquille met scheermes, zoete aardappel en sereh en een chocolade mousse met een coulis van passievrucht. Klinkt heerlijk! Aan de vegetariërs is ook gedacht. “De nieuwe vegetarische gerechten zijn top,” vertelt Arthur ons zonder veel meer te verklappen.

Meteen de kaart uitproberen? Hier reserveer je een tafeltje of bel 0570-769226.


Meer over Marlin ontdekken?

Marlin restaurants en horeca

Geopend17:00 - 00:00

Brink 50, Deventer

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.