Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jaloers: 7 x deze winkels willen wij ook op station Deventer

Door Carin Van der Meij 18 februari 2020

Het gras is altijd groener aan de overkant. Voor inwoners die regelmatig met de trein reizen is deze uitspraak een realiteit. Dan spot je ineens op een ander treinstation een seafoodbar, Dunkin’ Donuts of Rituals. Dat heeft ons treinstation in Deventer niet en daar zijn wij een beetje jaloers op. Deze zeven winkels zouden wij ook graag op station Deventer hebben.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Yo! Hot Food

yo!
Bron| indebuurt Rotterdam

Dromen worden waargemaakt in Rotterdam: sushiliefhebbers kunnen daar hun hart ophalen bij Yo! Hot Food. De winkel verkoopt naast verse sushi ook andere Japanse gerechten. Zucht, dit willen wij ook!

Lush

Lush
Bron| indebuurt

Elke dag die heerlijke zeepgeuren ruiken lijkt ons geweldig. Op Amsterdam Centraal heeft Lush een winkel, maar wij zouden zeker niet klagen als er ook eentje op station Deventer komt. Sterker nog, de welkomsfanfare staat klaar!

The Seafood Bar

the seafood bar
Bron| indebuurt Utrecht

Wil je uit eten in Deventer? Dan doe je dat niet op het station, maar in de stad. In Utrecht hoeft dat niet, want in de hal zijn veel mooi ingerichte hotspots zoals The Seafood Bar. Lekker visje, wijntje en aan het einde van de avond staat het vervoer weer voor je klaar op het perron. Wat een luxe!

Rituals

rituals
Bron| indebuurt

Op onder andere Leiden Centraal en station Groningen is een vestiging van Rituals. De vraag der vragen: waarom niet op ons treinstation? Wij zien het ook wel zitten om tijdens het wachten te neuzen in deze cosmeticashop.

Yoghurt Barn

yoghurt barn
Bron| indebuurt

Thuis ontbijten? Nergens voor nodig als je net als in Amsterdam een vestiging van Yoghurt Barn op het station hebt. Dan haal je onderweg snel een heerlijk en gezond ontbijtje.

Dunkin’ Donuts

dunkin' donuts
Bron| indebuurt

Op onder andere Utrecht Centraal kun je helemaal (do)nuts gaan in deze winkel vol kleurrijke lekkernijen. Het zou toch fantastisch zijn als je ook een Dunkin’ Donuts had op station Deventer? Wie start een petitie?

Sissy-Boy

sissy-boy
Bron| indebuurt

Sissy-Boy is nog zo’n winkel die je op veel treinstations in Nederland hebt, maar helaas niet in Deventer. Met deze kledingwinkel op station Deventer wordt het bijna leuk om vertraging te hebben.

We want more, we want more

Welke winkel zou jij dolgraag op het station in Deventer zien? Geef het door! Stuur jouw suggestie naar [email protected] en wie weet brengen we de NS zo op een idee.

Roken en verkoop van tabak binnenkort verboden op station Deventer

Het is geen geintje: per 1 april kun je geen tabak meer kopen in winkels op station Deventer. Dat is...

Waarom zitten er ‘dakgoten’ in het oude stationsgebouw?

Terwijl Paul op de trein stond te wachten, viel hem ineens iets op. Er staken twee 'goten' uit het o...

Ken jij Sunny van ’t station al? Iedereen is verliefd op de OV-chip-cat

 Heb jij hem al zien lopen? Die mollige rode kater op station Deventer? Het NS-personeel en vaste re...
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.