Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Iets te vieren? 5x leukste ideeën voor jouw feestje of bedrijfsborrel

Aangeboden door Tearose 7 november 2019

De tijd voor feest staat voor deur. Buiten wordt het kouder, des te meer redenen om binnen lekker te genieten met vrienden, familie en collega’s. Een etentje met vriendinnen, een bedrijfsfeestje, catering op locatie of kerstborrel met de buren? Allemaal gelegenheden voor een goed feest. Bij de Tearose zijn er volop mogelijkheden.  

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Want feest vier je toch het liefst in eigen binnenstad. Tearose is het verborgen pareltje in de Walstraat. Wat er zo allemaal mogelijk is? Wij zetten de vijf leukste ideeën voor je op een rijtje.

Engelse bieren borrel

Engelse bieren zijn ook buiten de landsgrenzen bekend. Met een Pub borrel bij Tearose waan je je even in een echte Engelse omgeving. Daar hoort natuurlijk ook de Engelse pint bij, vergezeld door een portie Fish & Chips. Tearose heeft een keur aan Engelse bieren en Ciders en samen met goed gezelschap waan je je echt in het huiskamergevoel dat de Britse Pub uitstraalt. Geen zorgen, een vertrouwde Heineken van de tap bestellen, kan ook gewoon.

Typisch Engels

Typical British is de specialiteit van de Tearose. Dus waarom zou je je niet helemaal onder laten dompelen in Britse sferen? Met de proeverij van vijf traditionele Engelse hapjes voor € 12,50 per persoon zit je sowieso goed. Of het nu gaat om een receptie of personeelsborrel.

High tea

Uiteraard kun je bij de Tearose ook gaan voor een high tea. De high tea is al eeuwen een traditie onder de Britten en mag natuurlijk niet ontbreken op de kaart van deze Brits georiënteerde zaak. De uitgebreide highteakaart met meerdere mogelijkheden, met zowel zoet- als hartige hapjes, is geschikt voor het vieren van verschillende feestjes zoals een babyshower of jubileum. 

 

Sparkling tea

Ben je meer van de wijn? Gezellig! Ga dan voor de Sparkling tea.

In Indiase sferen

De Curry is in Engeland een van de meest gegeten gerechten. Waar wij ’s nachts naar de shoarmazaak gaan voor een broodje kebab, bestellen de Engelsen een Curry. En dus vind je bij de Tearose ook een Indian Curry! Ook hier zijn er mogelijkheden in buffetvorm.

Curry buffet bij Tearose

Foto ter illustratie | Unsplash

De Tearose is gespecialiseerd in feestjes en borrels op maat. In de maand december is de gehele zaak zelfs geheel aangekleed in Engelse kerstsfeer. Je kunt er zowel met groot- als klein gezelschap terecht. Spreekt een van de bovenstaande ideeën je aan, maar wil je het toch net even anders? Neem dan contact op met de Tearose.

Lees ook:

Tearose

Tearose realiseerde meer dan 1 miljoen liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden

Ruim 1.008.000 liter schoon drinkwater voor ontwikkelingslanden, enkel door het kraanwater en elk ko...
Tearose

Nieuw bij Tearose: van Britse kaasfondue tot Brexit wafels

Highteaën doe je natuurlijk bij de Tearose in hartje Deventer. Dat is altijd leuk en lekker, maar wi...

Meer over Tearose ontdekken?

Tearose lunch

Gesloten10:30 - 18:00

Walstraat 20, Deventer

Bekijk meer:lunch

 

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.