Hoe leuk: Marlin vanaf 14 mei ook geopend voor lunch en borrel

Aangeboden door Marlin 9 mei 2019

Hè, hè: eindelijk laat de zon zich weer wat uitbundiger zien. Dat betekent: tijd voor het terras! Op het nieuwe terras van het leuke restaurant Marlin kun je relaxt zitten. De perfecte locatie voor een borrel of een hapje eten dus. Maar er zijn nog veel meer redenen waarom je hier echt eens wilt eten.

Je zou het misschien niet denken, maar Marlin is nog maar een half jaar open in Deventer. Eigenaar is Arthur Oost. In die korte tijd is het uitgegroeid tot een fijne plek waar je heerlijk kan eten. Het terras is klaar en dat geeft weer een nieuwe draai aan Marlin. Maar we hebben nog meer goed nieuws: Marlin is vanaf 14 mei ook geopend voor lunch en borrel! “We hebben ook perfect de zon op ons terras met de lunch”, vertelt Arthur. We love it!

Op de lunchkaart vind je zowel herkenbare als verrassende keuzes. Ben je lekker aan het borrelen en heb je geen zin meer om ’s avonds in de keuken te staan? Dan gaat bij Marlin de borrel moeiteloos over in het diner. Alle gerechten zijn dagvers en van een hoge kwaliteit. Er zijn heel veel lekkere en verrassende gerechten bij gekomen. En dat allemaal onder één dak in een prachtig en uniek monumentaal pand! Bij Marlin kun je genieten van luxe op een laagdrempelige manier.

Seizoensproducten

Het menu verandert vaak, omdat de koks graag met seizoensproducten werken. Maar om je even een beeld te geven: momenteel staat er eendenborst met een saus van Pedro Ximenez, coquille met scheermes, zoete aardappel en sereh en een chocolade mousse met een coulis van passievrucht op het menu. Klinkt heerlijk! Aan de vegetariërs is ook gedacht. “De nieuwe vegetarische gerechten zijn top,” vertelt Arthur.

Moederdagactie

Wil je je moeder verrassen? Neem haar dan 12 mei mee naar Marlin en jullie worden ontvangen met een aperitief van het huis!

Marlin is woensdag tot en met zondag geopend vanaf 11.30 voor lunch, borrel en diner. Heb je al trek gekregen? Dan kun je hier meteen een plekje reserveren.

Lees ook:

Marlin

Marlin heeft een nieuwe menukaart en dit staat er op

Rennen naar de Brink 50 in Deventer! Want Marlin heeft een nieuwe menukaart en daar staan overheerli...
Marlin

[VIDEO] Sneak preview: restaurant Marlin op de Brink is open

We hebben een nieuwe hotspot bij op de Brink. In het pand van Moskou vind je nu restaurant Marlin. W...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Marlin. Meer over Marlin ontdekken?

Marlin restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 00:00

Brink 50, Deventer

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.