Jammie: hier koop je de lekkerste gebakjes in Deventer

Door Naomi Pater 13 mei 2019

Geef toe: er is tóch altijd een goede reden om taart te eten? Mocht je nou vandaag trek hebben in een lekker puntje, lees dan snel verder. Wij hebben een aantal lekkere gebakjes en taarten op een rij gezet die je in Deventer scoort. Enjoy!

Pagina 1 / 11
⟵ swipe swipe ⟶

Tea Rose

Tearose
Foto | Tea Rose

In de pittoreske Walstraat vind je Tearose. Deze lunchzaak staat bekend om haar heerlijke, versgemaakte gebakjes. Neem je vriendinnen eens een middagje mee voor een high tea en geniet van smaakvolle taartjes, gebakjes en cakejes!


Meer over Tearose ontdekken?

Tearose lunch

Nu gesloten11:30 - 18:00

Walstraat 20, Deventer

Bekijk meer:lunch

Lentelink

Bakkerij Lentelink
Foto | Facebook Lentelink

Bakkerij Lentelink verkoopt ruim 20 soort gebakjes in allerlei soorten en smaken. Met ingrediënten als slagroom, vruchten, chocola of marsepein is er voor ieder wat wils. Naast de verkoop van gebak liggen er ook complete taarten te wachten om gekocht en opgegeten te worden.


Meer over Lentelink ontdekken?

Lentelink bakkers

Vandaag gesloten

Engestraat 2-4, Deventer

Bekijk meer:bakkers

Chocolate Company Deventer

De Chocolate Company staat bekend om de heerlijke chocolademelk, maar ze hebben ook geweldige taartjes. Neem bijvoorbeeld een smaakvolle cheesecake, een killer brownie of een glutenvrije ginger role. Loopt het water je al in de mond?


Meer over Chocolate Company ontdekken?

Chocolate Company cafés

Nu gesloten11:00 - 17:00

Keizerstraat 1, Deventer

Bekijk meer:cafés

Eetcafé de Sjampetter

Bij eetcafé de Sjampetter hebben ze héérlijke taarten. Bestel ‘m als dessert of trakteer jezelf op een punt bij de koffie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Frans bosvruchtentaartje of de witte chocolade cheesecake. Oelala!


Meer over Eetcafé de Sjampetter ontdekken?

Eetcafé de Sjampetter restaurants en horeca

Nu gesloten11:00 - 01:00

Brink 81, Deventer

Bekijk meer:restaurants en horeca

A Taste Of Honey

Bij A Taste Of Honey zit je áltijd goed als het om taart gaat. Ze verkopen hier prijswinnende, ambachtelijke, zelfgebakken taarten. Ga je voor de frisse limoencake of neem je een stuk oer-Hollandse appeltaart?


Meer over A Taste Of Honey ontdekken?

A Taste Of Honey lunch

Nu gesloten13:00 - 17:00

Spijkerboorsteeg 27, Deventer

Bekijk meer:lunch

Coffee Together

Strijk je neer bij Coffee Together? Dan kun je (bijna) dagelijks genieten van hun welbekende appeltaart. Ga je in het weekend dan kun je vaak ook nog een red velvet, een cheesecake of een chocoladetaart bestellen. Keus genoeg!


Meer over Coffee Together ontdekken?

Coffee Together koffiebars

Vandaag gesloten

Lange Bisschopstraat 40, Deventer

Bekijk meer:koffiebars

Roemar

Koffiebranderij Roemar verkoopt niet alleen koffie, maar is ook een ster in het bakken van taarten. De homemade appeltaartjes zijn altijd lekker maar ook van een punt red velvet ga je zéker geen spijt krijgen!


Meer over Roemar ontdekken?

Roemar koffiebars

Vandaag gesloten

Walstraat 45, Deventer

Bekijk meer:koffiebars

No.11

Restaurant NO.11 inspired by Jackies is niet alleen de plek voor een lekkere lunch, maar ook voor héérlijke taartjes. Ga voor de welbekende cheesecake of bestel een notentaartje bij je koffie. Lekker, lekker!


Meer over No. 11 Inspired by Jackies ontdekken?

No. 11 Inspired by Jackies cafés

Nu gesloten10:00 - 18:00

Grote Poot 11, Deventer

Bekijk meer:cafés

De Bonte Klipper

De Bonte Klipperstaat staat bekend om de heerlijke lekkernijen. Qua taartjes eet je er een walnoten-honingtaartje maar ook een havermout-appeltaart. Heb je zin in de Indische keuken? Kies dan voor een Indische kruiden- of spekkoek. Hoe lekker?!


Meer over De Bonte Klipper ontdekken?

De Bonte Klipper speciaalzaken

Vandaag gesloten

Kleine Overstraat 49, Deventer

Bekijk meer:speciaalzaken

Bakker Bart

Bakker Bart ken je ongetwijfeld wel als broodbakker, maar ze verkopen ook veel zoete lekkernijen. Via de website van deze bakker kun je online taarten bestellen en ze vervolgens de volgende dag ophalen in de bakkerij. Vier jij een feestje met een abrikozenvlaai uit eigen oven, een carrot cake of ga je voor de oer-Hollandse stroopwafelvlaai?


Meer over Bakker Bart ontdekken?

Bakker Bart bakkers

Vandaag gesloten

Brink 5-9, Deventer

Bekijk meer:bakkers

Gio’s

Zin in iets kouds? Kies bij Gio’s dan voor een van de vele ijstaarten die het hele jaar door verkrijgbaar zijn. Smul van een zomerse kokos-ijstaart of een chocoladetaart met frisse aardbeitjes. Happy day!


Meer over Gio’s ontdekken?

Gio’s ijssalons

Nu gesloten10:00 - 22:00

Grote Kerkhof 24, Deventer

Bekijk meer:ijssalons
Pagina 1 / 11
⟵ swipe swipe ⟶

adv.